Wysłany: Pon Kwi 15, 2024 16:59
Ech... 4 lata już minęły i Hanka ciągle ze mną:) Co zrobiłem dziś dla NTV? Nic, ale w zeszłym tygodniu w czwartek dostała nowy olej i mały przegląd. Gotowa do sezonu:) A przez te 4 lata ze mną, moto dostało: sprzęgło, czujnik luzu, obszytą kanapę, tylną oponę, tylną lampę bo była pęknięta, przewody hamulcowe HEL, stelaż bagażnika i kuferek. Takie zeznanie z tego okresu:)
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pią Kwi 19, 2024 16:31
To i ja się pochwalę
Przed sezonem zafundowałem maszynie konkretne SPA, serwis gaźników, sprawdzenie luzów zaworowych, wymiana świec, wszystkich filtrów i płynów, dosłownie wszystkich, wymiana klocków tylnego hebla / były jeszcze fabryczne /. Oczywiście robił to kolega mechanik. Jeszcze dla parady zafundowałem małą przydymioną owiewkę na lampę, bo chyba łatwiej robale czyścić z owiewki niż zegarów. Dodam, że w tamtym roku moto dostało nowe buty i extra dodatkową przerobioną obszytą kanapę.
Pozdrawiam wszystkich i szerokości życzę
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum