Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 08:42 Problem z dodatkowymi owiewkami
Witam
Wrocil sezon, wiec wrocilem i ja Odswiezylem moto (poprawki lakiernicze) zanabylem droga kupna dodatkowe owiewki na rece i nogi/stopy. O ile montaz owiewek na rece nie byl problemem i sa to swietne akcesoria, ktore goraco polecam o tyle nie potrafie zamontowac tych na stopy. Jesli ktos wie lub ma bardzo prosze o opis i ewentualne zdjecia. Odwdziecze sie piwem Mieszkam w Czeladzi.
Pozdrawiam
PS: Znajomy z Kalnej pod Zywce bardzo ladnie potrafi naprawic struktura porysowane czarne plastiki takie jak oslony gmoli...
Tak do Dewotki... Do jednej strony jest jakis palak metalowy i dluga sruba. Wiecej srub ani pomyslu na zamocowanie nie mam... Bede wdzieczny w razie czego mailto: kadziu@gmail.com
Z gory dziekuje
Tak do Dewotki... Do jednej strony jest jakis palak metalowy i dluga sruba. Wiecej srub ani pomyslu na zamocowanie nie mam... Bede wdzieczny w razie czego mailto: kadziu@gmail.com
Z gory dziekuje
Z prawej strony jest specjalny stelaż.
Z lewej trzeba mieć dłuższe śruby z tulejami
Po obu stronach należy wywiercić otwory pod śruby (te z przodu)
Wydaje mi się, że to nie jest pług którego szukasz. Zajrzyj u siebie między lampą a błotnikiem i odnajdziesz taką część jak na aukcji.
Prawdziwego kompletnego pługa czyli dolnej osłony silnika nie widziałem na aukcjach a szukam od listopada. Na ebay widziałem wypasioną wersję ale cena z kosmosu:
https://www.ebay.co.uk/it...mgAAOSw5cNYdiU2
_________________ C_D
Ostatnio zmieniony przez C_D Pon Kwi 04, 2022 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Spoko, no problem. Niestety nie wystarczy. Żeby to zamontować potrzebujesz jeszcze mocować-drucików.
Takiej owiewki nie kojarzę, w akcesoriach hondy tak to wygląda na schematach:
https://www.bike-parts-ho...08F7101/3/22657
Dolny pług jest dwuczęściowy.
Istniała jeszcze wersja travel, która miała pełne owiewki:
[ Dodano: Pon Kwi 04, 2022 19:52 ]
Aaaaaaaaaaaaa ta owiewka jest pod lampą z przodu, pierwsze foto są do góry nogami i nie skojarzyłem.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum