Pomógł: 25 razy Wiek: 86 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Pią Paź 22, 2021 10:37
Wprawdzie powiadali staroĹźytni Rzymianie : "De gustibus non disputandum est" jednak mnie ta przerĂłbka siÄ nie podoba a to ze wzglÄdu, Ĺźe widaÄ pierwotne elementy charakterystyczne dla NTV.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Ja to wszystko znam, obejrzaĹem setki zdjÄÄ i rozmawiaĹem z ludĹşmi ktĂłrzy przerabiali Revery gĹĂłwnie z NiemieÄ. Problem polega na tym, Ĺźe ja dalej chce tym motocyklem jeĹşdziÄ, czyli nie modÄ go za bardzo obciÄ Ä ani pozbyÄ siÄ podzespoĹĂłw lub uĹźywaÄ czÄĹci bez homologacji.
Lampa juĹź jest
Ale za wszystkie sugestie dziÄkujÄ i proszÄ komentowaÄ
Za brak tylnego bĹotnika policja zabiera dow. rejestracyjny, ĹwiatĹa, lusterka bez homologacji rĂłwnieĹź. MoĹźe to Ĺmieszne ale lusterka w stylu cafe racer z homologacja kosztujÄ 300pln. bez 50pln.
PrawdÄ mĂłwiÄ c nie mam zamiaru pchaÄ duĹźo kasy w taki motocykl z tÄ i przerĂłbki sĹabe
Pomógł: 14 razy Wiek: 62 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1787 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Sro Lis 03, 2021 11:12
MoĹźe zaskoczy moĹźe nie?
Po co przerabiaÄ fajny motocykl na coĹ badziewnego? Chyba Ĺźe to prĂłbny egzemplarz "na naukÄ", a potem bÄdzie wiÄcej przerĂłbek.
_________________ Pozdrawiam Sławek CIOK
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Ja kibicuje projektowi, na pewno nie bÄdzie drugiej takiej : )
Sztuki 100% w oryginale byĹo by zapewne szkoda ale ta jak zrozumiaĹem taka nie byĹa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum