Witam wszystkich. Po wielu latach "testowania" różnych motocykli powróciłem do Hondy. Wybór padł na Deauvilke, czas szaleństw i wspindrania się na wysokie, ciężkie motocykle mam już za sobą. Zastanawiałem się długo i myślę, że dokonałem dobrego wyboru.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
I to w głównej mierze zadecydowało o moim dołączeniu do Waszej zacnej grupy. Oczywiście nie mam nic przeciwko młodym Kolegom, bo jest sporo wartościowych osób, ale są i tacy, których staram się zrozumieć, ale jakoś nie mogę, a szkoda nerwów.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 63 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Lut 25, 2021 11:42
Zbychu napisał/a:
Oczywiście nie mam nic przeciwko młodym Kolegom, bo jest sporo wartościowych osób, ale są i tacy, których staram się zrozumieć, ale jakoś nie mogę, a szkoda nerwów.
W tej aktywnej tu grupie raczej takich nie znajdziesz.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Czyli dobrze trafiłem. A co do wieku, jaka starość, teraz dopiero zaczęło się życie. W domu spokój, dzieci "poszły" w świat, Małżonka już nie biadoli jak perę dekad temu kiedy człowiek gdzieś jechał, czy ukradkiem wymykał się do garażu, żeby coś przy motocyklu zrobić. Żyć nie umierać, normalnie raj
Oczywiście, że byłoby lepiej, ale niestety nie lubi. Próbowałem przekonywać, zachęcać, ale na siłę forsował nie będę. Podobnie jest z moimi synami, jeden nawet na motocykl nie spojrzy, a drugi zapaleniec jak ja. Był czas, że jeździliśmy razem, ale kiedy kupił GSXRa już za nim nie nadążam i nawet nie zamierzam. Te czasy mam już za sobą, teraz przyszła pora, by podczas jazdy zobaczyć coś więcej niż tylko tor, czy drogę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum