Witam wszystkich. Po wielu latach "testowania" róşnych motocykli powrĂłciĹem do Hondy. WybĂłr padĹ na Deauvilke, czas szaleĹstw i wspindrania siÄ na wysokie, ciÄĹźkie motocykle mam juĹź za sobÄ . ZastanawiaĹem siÄ dĹugo i myĹlÄ, Ĺźe dokonaĹem dobrego wyboru.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
I to w gĹĂłwnej mierze zadecydowaĹo o moim doĹÄ czeniu do Waszej zacnej grupy. OczywiĹcie nie mam nic przeciwko mĹodym Kolegom, bo jest sporo wartoĹciowych osĂłb, ale sÄ i tacy, ktĂłrych staram siÄ zrozumieÄ, ale jakoĹ nie mogÄ, a szkoda nerwĂłw.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Lut 25, 2021 11:42
Zbychu napisał/a:
OczywiĹcie nie mam nic przeciwko mĹodym Kolegom, bo jest sporo wartoĹciowych osĂłb, ale sÄ i tacy, ktĂłrych staram siÄ zrozumieÄ, ale jakoĹ nie mogÄ, a szkoda nerwĂłw.
W tej aktywnej tu grupie raczej takich nie znajdziesz.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Czyli dobrze trafiĹem. A co do wieku, jaka staroĹÄ, teraz dopiero zaczÄĹo siÄ Ĺźycie. W domu spokĂłj, dzieci "poszĹy" w Ĺwiat, MaĹĹźonka juĹź nie biadoli jak perÄ dekad temu kiedy czĹowiek gdzieĹ jechaĹ, czy ukradkiem wymykaĹ siÄ do garaĹźu, Ĺźeby coĹ przy motocyklu zrobiÄ. ĹťyÄ nie umieraÄ, normalnie raj
OczywiĹcie, Ĺźe byĹoby lepiej, ale niestety nie lubi. PrĂłbowaĹem przekonywaÄ, zachÄcaÄ, ale na siĹÄ forsowaĹ nie bÄdÄ. Podobnie jest z moimi synami, jeden nawet na motocykl nie spojrzy, a drugi zapaleniec jak ja. ByĹ czas, Ĺźe jeĹşdziliĹmy razem, ale kiedy kupiĹ GSXRa juĹź za nim nie nadÄ Ĺźam i nawet nie zamierzam. Te czasy mam juĹź za sobÄ , teraz przyszĹa pora, by podczas jazdy zobaczyÄ coĹ wiÄcej niĹź tylko tor, czy drogÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum