Wysłany: Wto Sty 12, 2021 02:57 Haker potrzebny na wczoraj...
Panie i Panowie... Dawno mnie nie byĹo (juĹź w tym sezonie siÄ to zmieni) i pewnie wiÄkszoĹÄ mnie nie kojarzy... Ale wiem , Ĺźe na BraÄ NTV zawsze moĹźna liczyÄ...
Nie bÄdÄ publicznie rozpisywaĹ siÄ co i jak(moĹźe kiedyĹ przy sĹomkowym napoju opowiem)... Niemniej na dzieĹ obecny i to z opuĹşnieniem tygodniowym potrzebujÄ kogoĹ kto zĹamie hasĹo do pliku tekstowego... Zapewniam, Ĺźe sprawa 10000000000% legalna!
CITO.
ProszÄ o Priv.
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
MĂłwimy o pliku word doc/docx z zaĹoĹźonym hasĹem? Pliku txt ktĂłry sam zaszyfrowaĹeĹ i zapomniaĹeĹ czy o pliku doc/docx/txt zaszyfrowanym przez wirusa?
MĂłwimy o pliku word doc/docx z zaĹoĹźonym hasĹem? Pliku txt ktĂłry sam zaszyfrowaĹeĹ i zapomniaĹeĹ czy o pliku doc/docx/txt zaszyfrowanym przez wirusa?
Przepraszam, Ĺźe dopiero teraz... Mowa o pliku doc. Zaszyfrowanym i z hasĹem...
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Czekaj bo nie rozumiem. Plik zostaĹ zaszyfrowany przez wirusa? ZaszyfrowaĹeĹ sam bitlockerem na przyskĹad? Czy tylko zaĹoĹźyĹeĹ hasĹo w wordzie i zapomniaĹeĹ?
[ Dodano: Wto Sty 19, 2021 12:05 ]
I jeszcze dopisz proszÄ jaka wersja word byĹa w uĹźyciu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum