Wysłany: Pią Lis 06, 2020 12:15 Witam i pozdrawiam z Gliwic
Witam wszystkich miłośników NT, NTV i wszystkich innych moturów. Obecnie ujeżdżam Transalpa, ale zakochałem się w NT700. Czytałem, oglądałem i to chyba moto jest dla mnie .... przynajmniej tak mi się zdaje. Dlatego postanowiłem sprzedać Trampka i ... zaczełem czytać Wasze przemyślenia forumowe i ... mam nadzieje niedługo dołaczyć do szczęśliwych posiadaczy NT
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
mam 650 z 2005 roku. Zamontowane gmole, dodatkowe oświetlenie halogenowe, stopka centralna i deflektor... i chce go sprzedać bo przy moim wzroście 174 nie czuje się na nim dość pewnie. Stopa nie dotyka w całości podłoża, a problemy zaczynają się gdy stanę na lekkiej nierówności. Byłem napalony na jego kupno i na to nie zwracałem uwagi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum