JÄzyk Radziu to nie problem, ja ze swojej wywalaĹem pliki nieuĹźywanych jÄzykĂłw, wiÄc skoro tam byĹy, to podejrzewam, Ĺźe urzÄ dzenie da siÄ przestawiÄ na sĹowiaĹski.
A ze sprzedaĹźÄ nie powinno byÄ problemu, zwĹaszcza, Ĺźe masz papiery.
Wysłany: Wto Mar 24, 2020 20:51
Deauville 700 to duĹźy przeskok jakoĹciowy w stosunku do 650tki? Bardzo czuÄ róşnicÄ w codziennym uĹźytkowaniu jak i w wygodzie przy dalszych wyjazdach? TrochÄ mnie nachodzi na 700, ale czy warto...
Deauville 700 to duĹźy przeskok jakoĹciowy w stosunku do 650tki? Bardzo czuÄ róşnicÄ w codziennym uĹźytkowaniu jak i w wygodzie przy dalszych wyjazdach? TrochÄ mnie nachodzi na 700, ale czy warto...
Ja mogÄ tylko teoretycznie
Na pewno masz róşnice (poza mocÄ ) w:
- ABS
- tunel pomiÄdzy kuframi (przydatny do wĹoĹźenia czegoĹ dĹuĹźszego)
- regulowana wysokoĹÄ szyby
- wskaĹşnik paliwa
- wskaĹşnik temp. cieczy
No i ogĂłlnie fajniejszy (wg. mnie) ksztaĹt.
Ale czy posiadajÄ c 650 przesiadaĹbym siÄ na 700 - osobiĹcie nie. Ale tylko z jednego wzglÄdu, o ile chce pozostaÄ mniej wiÄcej przy podobnym zakresie mocy motocykla, to jednak chce motocykl mniej obudowany w plastiki i kufry. Taki, ktĂłrym jak wjadÄ w szutry i polne drogi i siÄ wypier...le to nie bÄdÄ patrzeÄ ktĂłry znĂłw plastik poszedĹ i skÄ d go zdobyÄ
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Ale tylko z jednego wzglÄdu, o ile chce pozostaÄ mniej wiÄcej przy podobnym zakresie mocy motocykla, to jednak chce motocykl mniej obudowany w plastiki i kufry. Taki, ktĂłrym jak wjadÄ w szutry i polne drogi i siÄ wypier...le to nie bÄdÄ patrzeÄ ktĂłry znĂłw plastik poszedĹ i skÄ d go zdobyÄ
Wypisz wymaluj Tramsalp700, Vstrom i caĹa reszta Ĺrednich adventerĂłw
ChoÄ z tymi czÄĹciami jest róşnie. Nowa oslona gmola do 650 kosztuje 130 a do 700... 40 zĹociszy. NowÄ kupiÄ bo za zaoranÄ do mojego na alle chcÄ 100 zeta. Ĺťart.
[ Dodano: Sro Mar 25, 2020 16:53 ]
Jak mialem deere to dosĹownie niczym sie nie przejmowaĹem. Niby teĹź plastiki miala ale cala w gmolach i ze stelaĹźami. MogĹem ja parkowaÄ przewracajÄ c na bok 😁
Wysłany: Sro Mar 25, 2020 19:49
mniejsza iloĹÄ plastikĂłw to jest w sumie niezĹa myĹl... tylko szkoda Ĺźe taki Vstrom nie ma kardana ;( bardzo mi siÄ podoba przeniesienie napÄdu wykorzystane w Debilce
Wysłany: Sro Mar 25, 2020 21:01
dlaczego niby? maĹe bmki nie majÄ kardana przecieĹź. z GSĂłw chyba dopiero R850GS miaĹo kardana, wszystko co mniejsze to na ĹaĹcuchu. To juĹź wolaĹbym Vstroma niĹź maĹe GSy
Pomógł: 14 razy Wiek: 63 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1794 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Sro Mar 25, 2020 21:13
tydraniu napisał/a:
dlaczego niby? maĹe bmki nie majÄ kardana przecieĹź. z GSĂłw chyba dopiero R850GS miaĹo kardana, wszystko co mniejsze to na ĹaĹcuchu. To juĹź wolaĹbym Vstroma niĹź maĹe GSy
ZaleĹźy Kolego do czego. Do jazdy wyĹÄ cznie po zadupiu na pewno tylko maĹy GS.
Sztormiak jest bardziej uniwersalny.
tydraniu, Fakt, bmw 650 gs dakar robiĹ dobrÄ robotÄ. Przymierzalem sie kiedyĹ do niego ale wybralem suzi. Mam teraz devi i raczej nie wymieniÄ na nowszy model.
Nadmiar plastiku w Devi ma tylko jeden plus, super osĹona przed wiatrem, reszta same minusy.
ZwĹaszcza jak teraz zaĹoĹźyĹem szerokie pokrywy kufrĂłw - aĹź ciarki przechodzÄ , jak pomyĹlÄ o byle parkingĂłwce
Ale Devi nie zamieniÄ, jeĹźeli juĹź, to w rachubÄ wchodzi drugie moto, bardziej terenowe.
mniejsza iloĹÄ plastikĂłw to jest w sumie niezĹa myĹl... tylko szkoda Ĺźe taki Vstrom nie ma kardana ;( bardzo mi siÄ podoba przeniesienie napÄdu wykorzystane w Debilce
To samo tyczy siÄ Transalpa. Gdyby miaĹ kardana byĹ by idealny jak dla mnie!
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum