Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 12:30 Propozycja
Witam.
Na moim drugim forum powstał taki pomysł więc i tu go przedstawię.
Czy jesteście chętni (szczególnie dotyczy to te kilka osób aktywnie działających na forum) aby w zamkniętym i niewidocznym dla innych dziale zamieścić swoje dane kontaktowe typu: imię, miasto, nr telefonu itp.
Chodzi o to by w razie potrzeby (lub zwiedzając konkretne rejony naszego kraju) mieć możliwość skontaktowania się (drogą inną niż PW i e-mail).
Zawsze to miło odezwać się do kogoś "znajomego" i wypić piwko a w razie awarii (odpukać) mieć kogoś kto pomoże.
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam.
Rof [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 13:11
ze mną nie ma najmniejszego problemu. W sumie miło że o to pytasz bo na większości forów te dane sa obowiązkowe...
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 14:14
Wiem, że niemożliwe ale złap np gumę na końcu Polski.... Nie znasz rejonu, nie wiesz gdzie i co. A jak ktoś jest tutejszy to łatwiej nabyć laczka albo odszukać wulkanizatora .
Jacek [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 14:56
Witam. Oczywiście, jeśli potrzeba mogę podać wszystkie namiary.
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 16:23
OK - tylko jakie kryterium dostępu do tych danych ustalimy?
"Czytaczom" nie mam zamiaru udostępniać swoich danych....
Proponuje minimum 50 postów i minimum 3 pełne miesiące na forum.
Osoby które się kwalifikują podejmą decyzję o przynależności do grupy "NTV Assistance" osób które mają mniej postów na koncie ale są z nami już długo (także przypadki z mniejszą liczbą postów lub krótszym pobytem na forum).
Jak na razie nominację do grupy "NTV Assistance" dostają:
Rof
sitars
Easy-rider
vasiliy
Wojtek
...oraz osoby nie spełniające założonych warunków 50/3 ale wyjątkowo przyjęte:
Kaczy
Shadok
tom12
kurakijczyk
Wasa
ab_gutek
BUDZIK
JAREK 66
Jacek
Jeśli ktoś będzie chciał dołączyć to proszę podanie i 3 zdjęcia na PW .
Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 00:07
50/3 aby od czegoś zacząć wydaje się OK.
Grupa Assistance nie powinna być zamkniętą i to trzeba zaznaczyć aby nie pojawiały się jakieś podziały na lepszych i gorszych. Jeśli ktoś - np. nowy - wyrazi chęć wpisania się do grupy i potwierdzi to swoim aktywnym uczestnictwem to wiadomo że proponuje mu się udział.
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 00:53
OK ale myślę, że jak ktoś chce się dostać do grupy to powinien najpierw mi wysłać te dane bym mógł je zweryfikować (np zadzwonić). Dopiero udostępnienie samemu swoich danych osobowych będzie przepustką do strefy Assistance.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 21:57
Proponuję odświeżenie tematu... Od 2007 za pewne sporo się zmieniło na forum :/
Ja widzę sprawę tak:
Podajemy imię, województwo i miejscowość w jakiej mieszkamy, oraz numer telefonu...
Przydało by się mieć do kogo odezwać w razie awarii... A może po prostu przedzwonić i sprawdzić, czy aby dana osoba nie ma ochoty na jakiś wspólny przelot, albo spotkanie... Co Wy na to!?
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 23:23
Ja jestem za.
Nawet nie tylko w razie "biedy" ale nawet żeby się spotkać i odpocząć w czasie np. przejazdu przez okolice. na pewno zacieśni to więzy pomiędzy forumowiczami, pytanie tylko czy sprawa aktualna.
Może Tomek skontaktuje się z adminem i potwierdzi aktualność tematu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum