Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 00:06
mrok31337 napisał/a:
Ciok, a co Ty tak za tym adminem tęsknisz, co? Jakoś Ci go brakuje do szczęścia? Pisać i czytać się nie da?
"Zakochany kundel"?
czy jakoś tak ....
Czasami by się przydał do roboty.
Ale masz rację, faktycznie czytać i pisać się da.
Nie będę drążył tematu, ale czasami mam wrażenie, że jak kliknę zaloguj, a tu wywali "nie ma takiej domeny". Trochę byłoby głupio.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Kontakt z adminem jest, jak forum padnie albo domena się skończy to się opłaci itp. Brt też jakoś nie pojawia się na forum a chyba ma możliwości robienia porządku.
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1723 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Czw Sty 09, 2020 14:20
Krzysztof_nowy napisał/a:
Ciok napisał/a:
że jak kliknę zaloguj, a tu wywali "nie ma takiej domeny"
W internecie nic nie ginie, hurr durr!
Regulamin forum nie gwarantuje ciągłości działania usługi. Jeśli są jakieś treści, które chcesz mieć zachowane, backupuj we własnym zakresie.
mrok31337 napisał/a:
Kontakt z adminem jest, jak forum padnie albo domena się skończy to się opłaci itp. Brt też jakoś nie pojawia się na forum a chyba ma możliwości robienia porządku.
Bardzo słuszne uwagi. Tak zrobię.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Pomógł: 6 razy Dołączył: 28 Sie 2016 Posty: 331 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pią Sty 10, 2020 09:30
Podobnie było kiedyś na Burgmanii.
Podobno ktoś zgłosił witrynę jak niebezpieczną. Czy dla żartu, czy ze złości, nie wiem. Nie śledziłem dalszych losów tego zdarzenia. Potrzebna była interwencja adminów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum