Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 13:24
Serce zwyciężyło z rozumem Rossi w sposób fenomenalny zwyciężył. Startował z 4 rzędu z 11 pozycji - dojechał pierwszy w końcówce wyścigu wyprzedzając Stonera w najmniej odpowiednim do tego miejscu.
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 20:00
A tak apropo wybiera sie ktoś do Brna na moto gp ?? Ja byłem w zeszłym roku i było rewelacyjnie, na oglądanie transmisji brakuje czasu czasem jakies retransmisje bądź skróty. Wracają do początku ja jade i polecam każdemu.
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 18:58
koszt ok 110- 120 zł, taki jak ja kupuje czyli sektory bez vipów. bilety można kupić na miejscu w dzien imprezy ale są droższe, mi kupuje brat którym tam mieszka więc jak ktoś potrzbuje bez problemu może zamówić, o formie dystrybucji w polsce (nie interesowałem się tym więc nie wiem) nic mi nie wiadomo. Impreza 3 dniowa. A naprawde warto jeśli wiecie jak w zeszłym roku walczyli Rossi z Haydenem o miejsce 2, to było fantastyczne (jeśli sie nie mylę wyprzedzili sie 7 razy w ciągu jednego okrążenia),jeśli siądziesz na zewnętnej zakrętu tak że po wyjściu zawodnicy oddalają się od Ciebie (prosto przed siebie nie mijają) to warto mieć stopery
punio [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 13:51
Mi sie marzy ta wycieczka w tym roku, ale nie wiem czy dam rade poskladac sprawy rodzinne do kupy na tyle, zeby sie wybrac.
A co do biletow to wiem, ze grandysduo rozprowadza - maja na stronie pelen cennik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum