Witam wszystkich na forum. Szczególnie pozdrawiam ekipę spotkaną na stacji benzynowej w drodze z wojaży po świecie. Siwka nadal w drodze i sprawuje się fantastycznie.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lip 2017 Posty: 470 Skąd: Polska
Wysłany: Nie Wrz 15, 2019 14:28
Oko też... Ale prawda jest taka, że masz niepowtarzalny motocykl. Serio, i nie piszę tu tylko dlatego, że wcześniej Siwek był mój. Zauważ, że tak: jest biały, choć to nie jest fabryczny kolor i pomijając motocykle policyjne nie występował w naturze. Do tego ma biały kufer, co już samo w sobie jest rzadkością, a po trzecie jeszcze ma wysoką szybę, której też nie spotykasz codziennie. Raz dwa trzy i masz motocykl, który rzuca się w oczy i raczej drugiego takiego w Polsce nie zobaczysz.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
To prawda Devilki w białym kolorze to rzadkość. Co by tu dużo mówić motorek jest naprawdę fajny i śmiga doskonale. Miałem trochę za nisko kierownicę i podniosłem ją o 6cm i teraz siedzę jak pan i jest bardo wygodnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum