O żesz qurczaki. A myślałem że o Trampkach wiem wszystko i widziałem też wszystko . Radziecki powinieneś dostać embargo na OLX-a za wyszukiwanie takich głupot . Ale temat dobry, skąd "kąstróktor" wyrztrzasnął te koła? Ale na serio to myślę że w błocie to idzie jak złe. A i lampa robi robotę, bo jest wysoko, no i to przedłużenie tylnego blotnika z przezroczystej pleksi generalnie link do ogłoszenia idzie na FTA.
A jak zobaczyłem tą "motocyklokoparkę" to mi też koparka opadła .
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
No psz Ty się Tomaszku za taką ciężką obrazę normalnie bicia prosisz :) Transalp jest piękny, choć no fakt, żeby na niego wyrwać jakąś panne musiał by być obklejony 500 Eurowymi banknotami
_________________ SHL M11 z 62r. , WSK Garbuska z 68r. , skuterek Motobi z Hondowskim silniczkiem, Transalp 600 PD10, Dominator NX125 z 98r. , NTV-ka Reverka RC33.
Gmole do RC33 zrobię , jeśli ktoś potrzebuje
Transalp jest piękny, choć no fakt, żeby na niego wyrwać jakąś panne musiał by być obklejony 500 Eurowymi banknotami
E tam, co Wy wiecie o motocyklach "aseksualnych" na trampka chociaż ślepa by poleciała, a w moim jak wymaca tą dziurę zamiast baku to pomyśli że to toi toi na kołach a nie motocykl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum