Bardzo Wam Dziękuję za zabawę moim wątkiem
Jak widać po ilości "wariacji na temat", nasze motorki są bardzo popularne i chętnie " upiększane"
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
[ Dodano: Wto Sty 29, 2019 15:50 ]
Znalazłem dziś na FB. Może to trochę nie nasz motocykl, ale zemsta po byku
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Jak widać po ilości "wariacji na temat", nasze motorki są bardzo popularne i chętnie " upiększane"
I Twoja propozycja zapewne jest zarejestrowana na 50 ccm i kategorię prawka AM
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Lampa przednia wymiata. Będzie dobrze obejście oświetlać😁Zastanawia mnie ta blacha. Albo błotnik albo stelaż pod kufer... a może jak na koło idzie, żeby mu się między krowami nie obalił😁
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum