Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 13:02
izywec, Wiem co chcesz powiedzieć, ale zaatakuję ten problem z innej strony... Gdybyś wrócił do liczby półek i liczby śrubek, jaką posiadałeś 30 lat temu to czy nie byłoby łatwiej?
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Gru 19, 2018 20:55
izywec, normalnie moje gratulacje. Ty dopiero teraz masz z tym problem a ja już od lat
Z moją pamięcią jest tak, że idąc na zakupy robię spis na kartce tego co mam kupić aby nie zapomnieć. Już w sklepie okazuje się że............ zapomniałem zabrać kartki.....
..no nic tylko sobie w łeb strzelić
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Pomógł: 14 razy Wiek: 61 Dołączył: 24 Mar 2018 Posty: 1730 Skąd: WPR Mazowsze
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 14:52
sgtcop13 napisał/a:
izywec, normalnie moje gratulacje. Ty dopiero teraz masz z tym problem a ja już od lat
Z moją pamięcią jest tak, że idąc na zakupy robię spis na kartce tego co mam kupić aby nie zapomnieć. Już w sklepie okazuje się że............ zapomniałem zabrać kartki.....
..no nic tylko sobie w łeb strzelić
Masz tak tylko przed Świętami czy na co dzień?
Ja mam przed Świętami i jak jest dużo zakupów. Jak idę po zakupy do moto, to zawsze pamiętam.
_________________ Pozdrawiam Sławek Ciok
„poznaj swój kraj, ojczyźnie służ” - Mazowsze jest piękne, otwórz oczy. Karawanierzy Mazowieccy - sekcja moto
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Gru 20, 2018 15:52
Mam tak na co dzień
Przed świętami nie mam problemu bo kupuje tylko alkohole a o nich nie mogę zapomnieć
Przy okazji, jak ktoś lubi lekkie jasne piwa to polecam Perlenbeacher w Lidlu. Przy zakupie kartonu /18 x 0,5 litra/ wychodzi 1,67 sztuka. Podobny do słowackiego Złotego Bażanta
Oczywiście nic nie chcę reklamować tylko polecić, u mnie już ostatnio poszło kilka kartonów, nawet moja żonka kupiła i osobiście jeden karton
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum