Mam na imiÄ Sebastian i jestem z podkarpacia, z JarosĹawia.
Dzisiaj sprzedaĹem swĂłj pierwszy motocykl i szybko chciaĹbym zostaÄ peĹnoprawnym forumowiczem.
Kiedy kilka godzin temu sprzedaĹem swojego Intrudera, juĹź po 15 min siedziaĹem ze swoim plecaczkiem w samochodzie i kierowaĹem siÄ w stronÄ NT650, ale to co na zdjÄciach byĹo piÄkne, w rzeczywistoĹci okazaĹo siÄ poraĹźkÄ 😕 Nie jestem pewien czy jest to odpowiedni dziaĹ, ale tuĹź po przywitaniu chciaĹbym zapytaÄ czy gdzieĹ, ktoĹ chciaĹby poleciÄ jakiegoĹ przyzwoite deauville? 🤔
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Sob Lis 17, 2018 17:39
CzeĹÄ!
Zajrzyj do dziaĹu "Sprzedam".
JeĹli tam nie bÄdzie nic ciekawego to zaĹóş swĂłj temat w dziale "KupiÄ" i wrzuÄ interesujÄ ce CiÄ ogĹoszenia, inni deauvilkowcy oceniÄ .
Dobrze wspominam JarosĹaw, w te wakacje przenocowaĹem tam pod namiotem w parku nad Sanem
Witam imiennika
To szukanie jest straszne! Goryszy jest tylko pochopny zakup
Kolega ma bardzo dobry pomysĹ!
Krzysztof_nowy napisał/a:
zaĹóş swĂłj temat w dziale "KupiÄ" i wrzuÄ interesujÄ ce CiÄ ogĹoszenia
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Nie Lis 18, 2018 12:01
CzeĹÄ, witaj na Forum.
Raz po raz przechodzi mi przez gĹowÄ zmieniÄ z 650 na 700 (oczywiĹcie Devi), albo rzucic siÄ na FJR (trochÄ drogie...), jechaĹem CBF1000 i teĹź byĹo fajnie. OgĂłlnie chciaĹbym mĹodsze moto niĹź mam, ale nie spieszno mi.
Mam niebieskÄ 2003, 51.000 km, niepoodzieranÄ , niektĂłrzy z forum jÄ widzieli, EREB nawet jechaĹ. UwaĹźam, Ĺźe jest warta okoĹo 8.000zĹ. Jak jesteĹ zainteresowany to podeĹlij adres @ na priv
_________________ You meet the nicest people on a Honda
PrĂłbujÄ wysĹaÄ wiadomoĹÄ prywatnÄ i jakoĹ nie wychodzÄ albo po prostu czegoĹ nie ogarniam
W kaĹźdym razie jeĹli te wiadomoĹci rzeczywiĹcie nie trafiajÄ , podajÄ na ogĂłlnym swĂłj email tj. leati78@o2.pl
Dzisiaj oglÄ daĹem kolejnÄ zĹotÄ strzaĹÄ ( wczoraj rĂłwnieĹź byĹa zĹota )
Wizualnie , nie najgorzej jeĹli chodzi o plastiki, ale pĂłĹka kombinowana, na lagach czarna farba, chyba pociekĹo z pĂłĹki, na ramie jakieĹ dziwne spawy, dwĂłjka wchodziĹa jak zĹa, dziwne drgania na kierownicy przy ruszaniu, itd.
No nic, nie podpalam siÄ ,nie zraĹźam, szukam dalej ,poniewaĹź z moim plecaczkiem jesteĹmy zdecydowani
[ Dodano: Nie Lis 18, 2018 17:11 ]
Polk napisał/a:
WiadomoĹÄ jest wysĹana, tylko czeka na odbiĂłr adresata.
No to wszytko jasne, w takim razie wysĹaĹem dwie
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Lis 19, 2018 15:09
Witam.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum