CzeĹÄ wszystkim. Nazywam siÄ Bartek, w miniony weekend usiadĹem na NT700V i chyba chcÄ mieÄ taki sprzÄt
PrzygodÄ na 2 kĂłĹkach zaczÄ Ĺem w tym roku. MĂłj pierwszy sprzÄt to Virago 535 SprzedaĹem na koniec sezonu, bo juĹź wiem, Ĺźe szukam czegoĹ innego. Na razie najbardziej krÄcÄ mnie NT/NTV stÄ d moja obecnoĹÄ na zacnym forum.
Zastanawiam siÄ tylko czy przy 170 cm bÄdÄ ogarniaÄ sprzÄt, ale naczytaĹem siÄ, Ĺźe to tylko kwestia techniki, wiÄc jestem dobrej myĹli. Stopami siÄgam, chociaĹź bardziej precyzyjnie powinienem napisaÄ palcami stĂłp
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sro Paź 31, 2018 07:43
CzeĹÄ, witaj na forum.
JeĹli juz usiadĹeĹ i nie byĹo bardzo Ĺşle, to znaczy Ĺźe 170 cm nie jest problemem. Od biedy moĹźna obniĹźyÄ zawias, wybraÄ siodĹo, itp.
_________________ You meet the nicest people on a Honda
CzeĹÄ wszystkim co siÄ odezwali i tym co tylko przeczytali:)
No i dziÄki za wsparcie w temacie ogarniania sprzÄtu przy moim wzroĹcie. Pozostaje tylko szukanie NT i jazda na wiosnÄ. Jak juĹź coĹ nabÄdÄ ujawniÄ siÄ Pozdrowienia dla Grajewa!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lis 02, 2018 11:15
CzeĹÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lis 03, 2018 08:36
Witaj i LwG
Devi moĹźna trochÄ opuĹciÄ przy pomocy kanapy czy tylnego zawieszenia. Wydaje mi siÄ jednak, Ĺźe TwĂłj wzrost nie bÄdzie tu problematyczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum