Wysłany: Pon Paź 08, 2018 17:27
Prawa torba jest mniejsza, ogólnie z każdej strony kilka cm, mogę ją w całości schować do lewej bez problemu. Zastanawiam się czy wszystkie zestawy są takie same ?! bo jak obydwie wypakuje na maxa, to jedna wchodzi w kufer idealnie, a ta mniejsza ma luz w kufrze
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lip 2017 Posty: 470 Skąd: Polska
Wysłany: Pon Paź 08, 2018 17:32
Po prostu obie są tak skrojone, żeby nawet po wypchaniu rzeczami mieściły się bez bólu w kufrach. Skoro lewy jest większy niż prawy, to i torby są różnych rozmiarów. U mnie też tak mam i kompletnie mi to jakoś nie przeszkadza
Tak ma być. Swoje torby do kufrów kupiłem w salonie Hondy i też są różnej wielkości. Przy poszerzonych pokrywach kufrów do prawego ledwie można mniejszą wcisnąć, bo kąt pod jakim się otwiera pokrywa jest mniejszy niż lewej. To wszystko przez wydech i dodatkową izolację kufra od niego.
_________________ Prędkość wcale nie zabija, robi to nagłe zatrzymanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum