flyingroad
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 14:08
Śniegu tyle napadało ;/ A ja tylko raz wyprowadziłem moją niunie z garażu. Mam nadzieje, że wiosna szybko powróci ;D Tylko kurcze mi smaków narobiła paroma słonecznymi dniami.
Polecam poczytać:
http://pogodynka.pl/polska/warszawa_warszawa
Nie zanosi się za szybko na mega ciepełko. Wszystko w swoim czasie, oby szkolenie na Bemowie było w sprzyjających warunkach, ucieszę się z min. 5 stC . W związku z powyższym moja devi jeszcze ma wolne.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon Mar 19, 2018 22:20
Z moich prywatnych obserwacji wynika jasno, a dobitnie: wiosna nieśmiało pokazuje kolano, jakieś 2-3 tygodnie po moim szusowaniu A wspomnę jeno, iżem jeszcze w tym sezonie nie "nartował" Także, ten...tego...
I dobrze, gdyż wszystko czas swój ma i basta
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Zaczynając sezon 2018 Hanka czerwona miała (1)65803 km a czarna 84406 km
_________________ Tam gdzie już kończy się przestrzeń, ciało i ducha poniosę ścieżką w blasku bez cieni, żeby żyć poza czasem w połączeniu z miłością...
Pomógł: 5 razy Wiek: 56 Dołączył: 14 Maj 2018 Posty: 256 Skąd: Grajewo BGR
Wysłany: Czw Lip 05, 2018 07:44
Witam z Kobrzka biwaku. W drodze patrzę przez lusterko a z tyłu Jakiś czarny element po asfalcie się toczy po obejrzeniu cykla okazało się że to mój ciężarek poszedł na spacer do lasu po nim znalazłem tylko śrubkę jakby ktoś miał na zbyciu to chętnie przygarnę na spotkaniu w Łojach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum