_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Ostatnio zmieniony przez oldmotory Pon Kwi 03, 2017 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Sprężyny mają być różnej długości - krótsza na przedni cylinder(prawy gaźnik) dłuższa na tylny cylinder(lewy gaźnik). Jak już pisałem w poprzednim temacie - zamień je miejscami i moto powinno skrzydła odzyskać.
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
Sprężyny mają być różnej długości - krótsza na przedni cylinder(prawy gaźnik) dłuższa na tylny cylinder(lewy gaźnik). Jak już pisałem w poprzednim temacie - zamień je miejscami i moto powinno skrzydła odzyskać.
dzięki, właśnie poskładałem gaźniki z ponownego czyszczenia i oględzin.
Sprężyny właśnie tak umieściłem, poskładam do kupy i zobaczymy zaraz.
[ Dodano: Pon Kwi 03, 2017 18:21 ]
No i nie odzyskało, przy tym paskudnym zadławieniu lekko przyspiesza i zwalnia... po teście i sprawdzeniu świece przy 2,5 obrotu śruby mieszanki zbliżają kolor do prawidłowego.
Moto dalej strzela w wydech i dalej zamula.
Skończyły mi się pomysły.
_________________ Odmierzam asfaltem godziny, a asfalt godzinami mierzę.
Sprobuj wykrecic srube od mieszanki na 3 obroty lub nawet na 4 i zibacz jak sie bedzie zachowywal.
Przepraszam, ale nie mogłem się oprzeć. Tez dostałem kiedyś taki prezent.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum