Wysłany: Wto Cze 26, 2018 06:57 Witam z KOL
Witam wszystkich z Olkusza kilka dni temu udało się nabyć ładny egzemplarz, a czy moja Honda będzie równie ładnie i bezproblemowo jeździć to się okaże. Miło być RT1200 ale fundusze nie pozwoliły.
Witaj! Tez planowałem 1150rt albo ST1100, na szczęście jest Devi.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 4 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Wto Cze 26, 2018 19:20
Cześć. Jak z kobietą. Każdy marzy o księżniczce, a ślub bierze z Grażyną, jest z nią lata całe i dobrze im razem.
Honda to porządna kobieta na dobre i na złe.
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Niby tak, lecz drogę dobrą obrał: "dewilka" ---> eRTek 12
Dlatego jeszcze RT'kiem nie jeździłem. żeby za bardzo się nie wypaczyć, niestety jak ogólnie wiadomo posmakowałem tego i owego, co nie znaczy, że devi 700 jest zła. Jak z kobietami jeden woli blondynki, drugie rude, a na ulicy i tak się obejrzę za inną
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum