Dopiero coĹ zaczynam szukaÄ o tym modelu ale najpierw muszÄ siÄ przymierzyÄ czy mi pasi.
WczeĹniej byĹem napalony na Pegaso ale odpadĹo silnik (jeden cylinder) i jak siedziaĹem to jakoĹ tak siÄ na bak przesuwaĹem. Transalp juĹź lepiej, szczegĂłlnie silnik. Moje preferencje to jazda do pracy i zwiedzanie okolicy. MyĹlaĹem o Transalpie poniewaĹź wydaje mi siÄ Ĺźe bÄdÄ jeĹşdziĹ po asfalcie i czasami polnÄ drogÄ lub szutrami. Tym siÄ chyba nie da? KiedyĹ siedziaĹem na V Stromie 650 i czuĹem siÄ na nim bardzo dobrze. AĹź chciaĹo mi siÄ nim pojechaÄ. Teraz padĹo na DeuvillkÄ, na ktĂłrej jeszcze nie siedziaĹem. MiaĹem jechaÄ dzisiaj siÄ przymierzyÄ ale siÄ sprzedaĹa. Trzeba czekaÄ na kolejnÄ ofertÄ.
[ Dodano: Czw Kwi 26, 2018 07:44 ]
ZapomniaĹem siÄ przedstawiÄ.
Mam na imiÄ Mariusz jestem z podkarpacia (Przeworsk) lat 43. Jeszcze nie posiadam motocykla ale ciÄ gle szukam (preferowana Honda). Prawko zdawaĹem 25 lat temu i wtedy ostatni raz jeĹşdziĹem.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum