CzeĹÄ Wszystkim, jestem Tomek lat 31 i pochodzÄ z Podkarpacia. Na co dzieĹ pracuje z jÄzykami i w wolnym czasie Ĺmigam na 2kĂłĹkach. Posiadam HondÄ Shadow 500 ktĂłra zrobiĹem okoĹo 100tkm rzez 8 lat. Przymierzam siÄ do zakupu NTV takĹźe liczÄ na Wasza pomoc:)
_________________ Tam gdzie już kończy się przestrzeń, ciało i ducha poniosę ścieżką w blasku bez cieni, żeby żyć poza czasem w połączeniu z miłością...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 8 razy Wiek: 67 Dołączył: 30 Sie 2017 Posty: 119 Skąd: Tychy
Wysłany: Nie Kwi 01, 2018 21:03 Re: PowitaÄ
Tomasz29 napisał/a:
ktĂłra zrobiĹem okoĹo 100tkm rzez 8 lat.
AleĹź te Polaki jeĹźdĹźÄ , 100k w 8 lat a jakieĹ tam wĹochy czy inne francuzy po 20-30 tysi w 10-cio letnich motkach majÄ porobione a potem sprzedajÄ do importerom z Polski
Jak na razie jestem na etapie rozglÄ dania siÄ na przyszĹy sezon ( o ile fundusze pozwolÄ ) za NTV przemawia do mnie napÄd kardanem (choÄ u mnie plata psikusy) i cieknie mi olej na ĹÄ czneiu z dyfrem i jak obstawiam uszczelniacz poszedĹ, ktĂłrego ciÄzko dostaÄ spalanie(swojÄ Shadow najniĹźej zszedĹem na okoĹo 3,7l i koĹcu to Honda:) Jak kaĹźde moto moje jest juĹź leciwe i z czÄĹciami gorzej a nie mam dawcy zapasowego
100tkm w 8 lat wcale moim zdaniem nie jest wielki wyczyn byĹo by wiÄcej w jednym sezonie poszĹy mi zawory a na poczÄ tku jak kupiĹem uszczelka wiÄc pewnie ze 120tkm bym zrobiĹ:) w jednym z sezonie chyba 2015 zrobiĹem ponad 20 tys km.
_________________ Tam gdzie już kończy się przestrzeń, ciało i ducha poniosę ścieżką w blasku bez cieni, żeby żyć poza czasem w połączeniu z miłością...
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
CzeĹÄ! No Ĺadnie natrzaskaĹeĹ tych kilometrĂłw.
Prawda Ĺźe starsze motocykle sÄ piÄkne ale jeĹźdĹźÄ c daleko turystycznie rzeczywiĹcie lepiej mieÄ coĹ nowszego.
Z tego powodu zamieniam sevenkÄ na cosik 10 lat mĹodszego.
Pozdro!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum