Witaj!
Marzy mi siÄ w przyszĹym roku wycieczka Ĺladami "Wina Truskawkowego ".
WiÄc moĹźe do zobaczenia?
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 29 Sty 2017 Posty: 114 Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: Sro Gru 13, 2017 15:38
CzeĹÄ! TeĹź miaĹem dylematy, po sezonie mogÄ powiedzieÄ z caĹÄ stanowczoĹciÄ - Ĺwietny wybĂłr!
I motocykl dobry i wsparcie na forum rewelacyjne. BÄdziesz zadowolony!
Zapraszam w bieszczady czytaĹem duĹźo o tym motorze i ma bardzo dobre opinie wiÄc jak siÄ coĹ nie ocieli to bede zadowolony. Przebieg to 42tyĹ mil to uwaĹźam za nie wielki. Obiekt z angli byĹ ĹciÄ gniÄty i rdzewki na ramie i choÄ gdzie sÄ ale to temat na przyszĹÄ zimÄ. Teraz powymieniam oleje filtry i Ĺmigam. WidaÄ Ĺźe miaĹa w polsce robiony duĹźy serwis bo Ĺwiece jak nowe, opony 2 lata. Polatamy zobaczymy. Nie wiecie moĹźe przypadkiem jak zmieniÄ licznik z mil na km?
Nie wiecie moĹźe przypadkiem jak zmieniÄ licznik z mil na km?
Jest kilka opcji: zmieniÄ caĹy licznik o podobnym przebiegu lub "ustawiÄ" odpowiedni przebieg, podmieniÄ tarczki z alledrogo plus szpec elektronik umiejÄ cy "ustawiÄ" co naleĹźy. CoĹ juĹź byĹo na forumach w temacie podmiany mil na km, poszukaj, bo ja juĹź nawet nie pamiÄtam nazwy wÄ tku Sam kilkoma przyciskami niestety tego nie zaĹatwisz
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum