Witajcie
ChciaĹbym powitaÄ wszystkich uĹźytkownikĂłw forum.
Mieszkam i pracuje w Warszawie.
Od niedawna jestem wĹaĹcicielem Hondy NTV650 z 88 roku w ciekawej owiewkowej wersji.
WczeĹniej jeĹździĹem kilka sezonĂłw na Aprilii Pegaso 125 ale przyszedĹ czas na coĹ ciÄĹźszego i wygodniejszego.
ProwadzÄ zakĹad obrĂłbki skrawaniem (toczenie, frezowanie, spawanie, giÄcie) wiÄc w razie problemĂłw wymagajÄ cych dorabiania czÄĹci mogÄ sprĂłbowaÄ pomĂłc.
ProwadzÄ zakĹad obrĂłbki skrawaniem (toczenie, frezowanie, spawanie, giÄcie) wiÄc w razie problemĂłw wymagajÄ cych dorabiania czÄĹci mogÄ sprĂłbowaÄ pomĂłc.
Super! Nie zapraszaj mojej skromnej osoby, bo jeszcze zamieszkam w warsztacie
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Z tym zamieszkaniem moĹźe byÄ ciÄĹźko bo oprĂłcz maszyn ciÄĹźko coĹ jeszcze tam wepchnÄ Ä. JakbyĹ czegoĹ potrzebowaĹ to zapraszam. Warszawa-Powsin przy cmentarzu. Tylko wczeĹniej dobrze upewniÄ siÄ czy jestem ( 508542165 )
Huski, spoko po prostu mĂłj tato od bardzo dawna jest w zawodzie zwiÄ zanym z obrĂłbkÄ skrawaniem i chcÄ c nie chcÄ c coĹ tam wiem i potrafiÄ. ZwĹaszcza jak takie warsztaty wyglÄ dajÄ (nie wyĹÄ czajÄ c mojego), uwielbiam takie klimaty. PrzewaĹźnie sÄ to ludzie z wieloletnim doĹwiadczeniem, rzecz jasna, Ĺźe to chodzÄ ce encyklopedie. Takich fachowcĂłw jest coraz mniej Pokolenie gimbazy w Ĺźyciu nie widziaĹo tokarki, a co dopiero wytaczarkÄ lub frezarkÄ. Kontakt zapisaĹem, moĹźe kiedyĹ siÄ przyda. Taka osoba z potÄĹźnym zapleczem to Ĺwietna sprawa dla wszystkich forumowiczĂłw.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 08:48
Witam z Warszawskiej Saskiej KÄpy.
MiĹo sĹyszeÄ, Ĺźe taki warsztat istnieje
Ostatnio myĹlaĹem, Ĺźe branĹźa obrĂłbki skrawaniem zanikĹa bezpowrotnie, a tu takie miĹe zaskoczenie. SwojÄ drogÄ sam koĹczyĹem przed wiekami technikum w tym kierunku
Istnieje i zajmuje siÄ jednostkowymi robotami i prototypami. WiÄkszoĹÄ zakĹadĂłw ktĂłre jeszcze dziaĹajÄ w Warszawie i okolicach maja sztywne stawki minimalne za zrobienie nawet maĹej pierdoĹy. U mnie coĹ takiego nie wystÄpuje. MiĹo sĹyszeÄ Ĺźe sÄ tu teĹź koledzy po fachu lub chociaĹź pĹywajÄ cy w temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum