Witajcie dobrzy ludzie!
Jestem z Ĺukowa (lubelskie) i czas chyba wyjĹÄ z ukrycia, szperam juĹź po tym forum od ubiegĹego roku, co prawda jeszcze nie posiadam moto, ale juĹź jestem mocno zdecydowany i bliski zakupu NT700V Deauville. Przy okazji pozdrowienia dla ziomala Piotrka ktĂłry namĂłwiĹ mnie na rejestracjÄ.
No to powitaÄ!!! Ziomki Piotrka sÄ moimi ziomalami
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Witaj!
JeĹli znalazĹeĹ wymarzony i sprawny motocykl to kup.
Lepiej jednak kupiÄ porzÄ dny motocykl jesieniÄ , niĹź na Ĺapu capu i ciÄ gle go naprawiaÄ.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wiem wiem, poĹpiechu nie ma. ZwĹaszcza, Ĺźe lepiej mi siÄ jeĹşdzi 650 niĹź 700 z uwagi na dĹugoĹÄ nĂłg i mam jeszcze bĂłl, bo wolaĹbym jednak 700.
Witam ziomala z rodzinnego miasta
Powodzenia w poszukiwaniach i sĹuchaj Piotrka bo chĹop na pewno dobrze poradzi.
P.S. Z tego co wiem Puzon nosi siÄ z zamiarem sprzedaĹźy swojej 700-tki z wypaĹnÄ obniĹźonÄ kanapÄ . To by rozwiÄ zaĹo TwĂłj dylemat. Podpytaj Puzona bo to teĹź swĂłj chĹop.
Jacek_M, witam ziomka. Jednak daĹeĹ siÄ przekonaÄ do rejestracji. Fajnie. MiĹo Ciebie tu widzieÄ. Lwg.
Ps. Pisz do Jurka i do Puzona. To osoby i motocykle wszystkim znane....
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
Witam
CzeĹÄ Jacek Ty czasami nie byĹeĹ na poczÄ tku 2017 roku w BiaĹej Podl. ? oglÄ daĹeĹ mojÄ NT700 ? To ty ? PrzekazaĹem Tobie numer do Piotrka. Pozdrawiam.
_________________ NT700 VA Deauville 2006 > Varadero XL1000 VA 2005
CzeĹÄ Dario, tak tak, jam to byĹ osobiĹcie
Ale jak widzisz jeszcze ciÄ gle szukam, chociaĹź jak to mĂłwiÄ , nie ma tego zĹego...
Pozdrawiam rĂłwnieĹź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum