Witam wszystkich na tym forum.
Mam na imiÄ Mariusz, 41 lat , mieszkam w ZamoĹciu(lubelskie). Obecnie krÄcÄ siÄ na PIAGGIO X9 ,125 lecz przyszedĹ czas na przesiadkÄ na powaĹźny motor. PadĹo nieprzypadkowo na HONDA DEAUVILLE.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
ChciaĹbym doĹÄ czyÄ do grona szczÄĹliwych posiadaczy modelu 650
Interesuje mnie rocznik 1998-2003(FINANSE)
RozglÄ dam siÄ za fajnym egzemplarzem juĹź od dobrych dwĂłch miesiÄcy.
Szukam w "koĹo komina"woj. lubelskie
DziĹ postanowiĹem doĹÄ czyÄ do forum ktĂłre sledze od poczÄ tku mojego zainteresowania DEVILKÄ. I tu pozytywne zaskoczenie ile wiadomoĹci i przydatnych info widaÄ po doĹÄ czeniu na FORUM.
DziÄki za info i potwierdzenie tego co sĹyszaĹem od kilku wĹaĹcicieli ktĂłrzy nie chcÄ sprzedaÄ swoich" wozideĹ"- jak jeden powiedziaĹ.
Tak jak pisaĹem szukam w koĹo komina.
ByĹ ciekawy egzemplarz 2001r. w DÄblinie juĹź byĹem umĂłwiony na wczoraj ,a w piÄ tek info rozmyĹliĹam siÄ nie sprzedaje.
Szukam-czekam dalej...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Witam
Jak juĹź bÄdzie staĹa pod oknem na pewno zdjÄcie pojawi siÄ na forum.
Teraz walczÄ z ogĹoszeniami i jeĹźdĹźÄ, oglÄ dam. CiĹnienia nie mam.
Ale jak facet siÄ napali na coĹ...
Witaj.
Ps jeĹli szukasz 650 tki to obejrzyj ogĹoszenie forumowe kolegi KarolCb500: https://www.otomoto.pl/of...y-ID6za822.html moze to nie nasze wojewĂłdztwo ale za to sÄ siednie....
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
CzeĹÄ
piotrjacek 77
Odpalam link i pojawia siÄ strona z ogĹoszeniami,Sugerujesz Ĺźeby poszukaÄ w tych ogĹoszeniach czy miaĹ to byÄ link do konkretnego motoru.
[ Dodano: Wto PaĹş 10, 2017 21:45 ]
CzeĹÄ Jacek_M
W PĹocku jest ciekawa propozycje ogĹoszenie na OLX. Kufry dwa komplety i widaÄ, Ĺźe zadbana
Ja mam trochÄ 400km. daleko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum