Wysłany: Sob Paź 07, 2017 19:29 LWG z Bielska-BiaĹej !!
Witam wszystkich piÄknie i pozdrawiam z PoĹudnia. Jeszcze nie mam ale sprzedaĹem wĹasnie poprzedniÄ maszynkÄ i szukam intensywnie dobrego NTV 650 Deauville. Jak by co to piszcie
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sob Paź 07, 2017 19:47
CzeĹÄ. Witaj na forum. Jak Ci siÄ pali jeszcze w tym sezonie, to bierz pewniaka z forum. A jak target jest na 2018, no to masz komfort chĹopie. A tu Ci pomoĹźemy w castingu.
PS. pomyĹl o WANDOZLOCIE
_________________ You meet the nicest people on a Honda
witam. ĹźyczÄ Ci szerokoĹci i powodzenia w poszukiwaniu. ja teĹź chciaĹem swojÄ ntv sprzedac jakiĹ czas temu , ale kasa poszĹa we wĹasne M4 i pomysĹ upadĹ.
Siemka! Waldis, masz troszkÄ peszka bo adik37 posiada sztukÄ mmmmiodzio!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Waldis, z tego co ostatnio sĹyszaĹem to adik37 siÄ rozmyĹliĹ, chociaĹź mogÄ siÄ myliÄ. WidziaĹem jego devi na Posmykach w 2015 i jestem pewien, Ĺźe adik37 krzywdy jej nie daĹ zrobiÄ.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
witam. wielkie dzieki Panowie za pozytyw opini o mojej Hani . jak to mowiÄ jak dbasz tak masz a czy samochĂłd ,czy motocykl , czy inny pojazd jego stan swiadczy o jego kierowcy.pozdrawiam LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum