CzeĹÄ,
Co prawda doĹÄ czyĹem w kwietniu, ale do przywitania dojrzaĹem dopiero teraz
UjeĹźdĹźam aktualnie TDM900. To moje pierwsze moto. ZrobiĹem nim prawie 16 tys. km w dwa lata.
W zasadzie wszystko jest ok, ale: denerwuje mnie w mieĹcie, bo nie da siÄ wolno na 2 jechaÄ (szarpie - tttm) i do tego w trasie ochrona przed wiatrem sĹaba - telepie.
Te dwa wzglÄdy spowodowaĹy, Ĺźe dojrzaĹem (chyba) do NT700.
Na razie szukam, ale myĹlÄ, Ĺźe od nowego sezonu dosiÄ dÄ "dziadkowozu"
Pozdrawiam wszystkich ujeĹźdĹźajÄ cych, byĹych ujeĹźdĹźajÄ cych i przyszĹych ujeĹźdĹźÄ jÄ cych oraz tych, ktĂłrzy siÄ wahajÄ , lub tylko przyglÄ dajÄ
Witam. Potwierdzam Twoje sĹowa, bo czuĹem siÄ jak piszesz jak pojechaĹem na Tdm. Fajne moto ale na 700 bardziej komfortowo i nie wieje. Szukaj dobrej siedemsetki i bedziesz zadowolony. LwG.
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum