Pomógł: 20 razy Wiek: 34 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Pią Sie 18, 2017 12:37
Emhyrion, sam się zdziwiłem. Historia właściwa: jadę po ekspresówce, 4 litery mi się zmęczyły, ale na postój nie było czasu. W tym roku już na tyle nauczyłem się jeździć, że wstawanie na moto przy 120 nie przyprawia mnie o zawał. Stanąłem na podnóżkach, wystawiłem kask wysoko nad owiewkę i , nagle zrobiło się cicho. Dotychczas myślałem, że powyżej 100 wiatr po prostu musi tak hałasować. Za owiewką jest oczywiście zupełnie cicho, ale ponad nią i ponad strumieniem powietrza przez tę owiewkę formowanym jest tylko odrobinę głośniej, jak dla mnie całkiem komfortowo. Sprawdź sam
Na piachu to trzeba szybko jechać, wolna jazda tylko utrudnia, do tego kiery się nie trzyma tylko pozwala jej "robić co chce". No i z motocyklem nie walczyć tylko non stop choćby nie wiem co i będzie dobrze Wiem jakie to ciężkie jak się jeździ tylko po asfalcie i nagle zjedzie się na gorszą drogę ale spoko da się radę ogarnąć to wszystko.
A jak jest taka lipna droga, to wstać na podnóżki, ułatwia się wtedy pracę motocyklowi i samemu nie odczuwa się dziur bo amortyzacja idzie na nogi.
Na piachu to trzeba szybko jechać, wolna jazda tylko utrudnia, do tego kiery się nie trzyma tylko pozwala jej "robić co chce". No i z motocyklem nie walczyć tylko non stop choćby nie wiem co i będzie dobrze Wiem jakie to ciężkie jak się jeździ tylko po asfalcie i nagle zjedzie się na gorszą drogę ale spoko da się radę ogarnąć to wszystko.
A jak jest taka lipna droga, to wstać na podnóżki, ułatwia się wtedy pracę motocyklowi i samemu nie odczuwa się dziur bo amortyzacja idzie na nogi.
Kobrzak to widzę jesteś już gotowy na offowego Tukana
Ja mam 191cm wzrostu i po około 2 godzinach jazdy czuję ból w kolanach, ale myślę że to nie kwestia tego modelu, pewnie na innym moto też czułbym podobny ból, pytanie tylko czy wcześniej czy później. Ale przed tym i tak zawsze "odzywa się" tyłek
w NT700 jeśli komuś głowa wystaje ponad szybę to jest zdecydowanie głośniej niż na jakimkolwiek golasie z małą szybką. Tak się wrednie układa strumień powietrza.
Ergo - tak źle, tak niedobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum