Wysłany: Sob Lip 15, 2017 10:05 Witam wszytkich ForumowiczĂłw
Witam wszystkich ,miaĹem marzenie aby wraz z ĹźonÄ podróşowaÄ motorem no i znalazĹem nt 700v
PostanowiĹem o przygotowaniach do prawa jazdy kat A i oczywiĹcie zakupu nt 700 v.
zapewne bÄdÄ miaĹ wiele pytaĹ tak wiÄc cieszÄ siÄ Ĺźe takowe forum istnieje
Pozdrawiam
Witaj!
Na wiÄkszoĹÄ pytaĹ odpowiedzi juĹź sÄ na naszym forum
ĹťyczÄ przyjemnoĹci z jazy we dwoje.
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
PowitaÄ kolegÄ z UK, drodzy forumowicze to juĹź mamy kogo odwiedzaÄ na wyspie podlegĹej KrĂłlowej ElĹźbiecie II. U Ciebie w temacie devi duĹźo proĹciej, np. klon mojej czarnej (kod pocztowy przypadkowy) szkoda, Ĺźe wiÄkszoĹÄ zaczyna rdzewieÄ i ĹniedzieÄ. DuĹźym plusem jest to, Ĺźe nikt nie wciĹnie kitu o przebiegu, przynajmniej taka sytuacja jest mniej prawdopodobna. Braciak mieszkajÄ cy pod Londynem opowiadaĹ mi o moĹźliwoĹci zamĂłwienia peĹnej historii za 100 funtĂłw. MoĹźesz coĹ o tym napisaÄ? TroszkÄ zazdroszczÄ Tobie i Twojej maĹĹźonce tych wszystkich wiejskich uliczek na wyspach, naoglÄ daĹem siÄ Royal Jordanian ostatnio wrzuciĹ cuĹ takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=9MTXMS7guCk bajka.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 20:50
Krzysztof_nowy, KurczÄ, nie myĹlaĹem o woĹźeniu cudzych Ĺźon. Ale jakby przyszĹo co do czego... MiaĹem na myĹli "Twojej Z TOBÄ teĹź siÄ z pewnoĹciÄ spodoba"
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum