Witajcie
Mam na imiÄ Radek i DeauvilkÄ jeĹźdĹźÄ od 2015 roku.
Forum NTV to miejsce w ktĂłrym jest wielu Ĺźyczliwych ludzi i mnĂłstwo wiedzy o naszych motocyklach. To dziÄki Waszym radom wiÄkszoĹÄ prac przy motocyklu wykonujÄ sam. Dlatego postanowiĹem przemĂłc swojÄ niechÄÄ do ujawniania siÄ w "internetach" (choÄ konta na Facebooku chyba nie utworze
Pozdrawiam z PĹocka
Nasze forum to oaza bezpieczeĹstwa, spokoju, taktu i dobrych rad
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siemka! Rador, teraz sekrety Forum NTV stojÄ przed TobÄ otworem, pij z tego ĹşrĂłdeĹka wiedzy ile tylko masz ochoty! Jako niezarejestrowany nie miaĹeĹ dostÄpu do wiÄkszoĹci tematĂłw.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sro Lip 05, 2017 22:36
CzeĹÄ, Ja tez nie mam konta na FB i jakoĹ ĹźyjÄ poza sieciÄ .
Tu masz aktywnÄ encyklopediÄ NTV, z wykĹadniÄ praktycznÄ , a jak CiÄ najdzie na pogawÄdkÄ, to zawsze ktoĹ Ci na poziomie odpowie, czy zaĹźartuje. Nie jest to jakiĹ czat gimbazy. ZwrĂłÄ uwagÄ na wiek czĹonkĂłw naszego bractwa.
Do zobaczenia na trasie
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 06:53
Kobrzak, Ĺťe powaĹźne ludy, wiÄkszoĹÄ z nas ma powyĹźej 25 lat, jak Ty, ja, Rador i Izydor. A Ci co poniĹźej ÄwierÄwiecza to nie piszÄ ile na jednym kole przejechali i nie opisujÄ ucieczek przed PolicjÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 09:03
PowitaÄ, powitaÄ..
Oj do cholery, a juĹź myĹlaĹem, Ĺźe tylko mnie nie ma i nie bÄdzie na "fejsie"
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 09:08
Witam KolegÄ.
_________________ ST 1300 2011
ST 1300 2006
Devcia 2002
Witaj. MiĹo poznaÄ kolejnego pasjonata NTV.
Radziu grandzisz sobie tym wiekiem.
A tak powaĹźnie to ja kryzys wieku Ĺredniego mialem w wieku Chrystusowym a choÄ latek przybyĹo nadal czasem zachowujÄ siÄ jak szczeniak, choÄ uciekaÄ przed PolicjÄ to raczej nie.
A wracajÄ c do tematu jeszcze raz witam i do zobaczenia na trasie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum