Wydaje mi się ,ze tragedii nie ma ? Za PR2 trzeba dać ok 300zł a za pierwszą lepsza 200-250zł
Sam wydatek zawsze trochę boli Ale jeśli przeliczyć ilość przejechanych kilometrów do ceny to od razu robi się lepiej
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Wydaje mi się ,ze tragedii nie ma ? Za PR2 trzeba dać ok 300zł a za pierwszą lepsza 200-250zł
Sam wydatek zawsze trochę boli Ale jeśli przeliczyć ilość przejechanych kilometrów do ceny to od razu robi się lepiej
Dokładnie tak. Ja za PR2 zapłaciłem 770 zł w ubiegłym roku (DOT z 15 roku). A trwałość naprawdę bdb+. I trzymają jak szatany
A co do taniości czy nietaniości to czy motocykle czy snowbord czy akwarium czy terrarium to nie będzie tanio. Hobby niestety kosztuje.
Ale czymże by było posiadanie majątku i niemoc wydania kasy na swoje przyjemności?
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Z montażem i wyważeniem?
Ja dałem równo 800 za ful serwis i myślałem ,ze mój kolega od opon to "miszcz" taniości?
Zaraz do niego dzwonię ,ze wisi mi flaszkę
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Z montażem i wyważeniem?
Ja dałem równo 800 za ful serwis i myślałem ,ze mój kolega od opon to "miszcz" taniości?
Zaraz do niego dzwonię ,ze wisi mi flaszkę
Nieeeee, za same opony z przesyłką 770 (326 + 444). Zmiana i wyważenie to 60 zł (30 od koła).
A flaszkę wypijcie, czemu nie. Wskazania są bo w weekend ma być ...ujowa pogoda
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
W zdjęciach znalazłem takie oto foto:
3xdevi700 + NTV = 4xPR2 - przypadek???
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Dobra kostka jest dobra ... na krótko. Chyba, że po szutrach przejedziesz Polskę
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 29 Sty 2017 Posty: 114 Skąd: Warszawa - Mokotów
Wysłany: Pon Cze 19, 2017 21:54
Podjechałem dziś do wulkanizatora, a ten powiedział, że uszkodzenie jest niewielkie, nie mam się martwić tylko jeździć. No i teraz mi głupio, bo zrobiłem niepotrzebne zamieszanie.... a już namierzyłem PR2 na przód za 320 zł...
Micheliny PR2 są jak najbardziej godne polecenia. Miałem je w Bandicie 1250 i dawały sobie wspaniale radę z tym nie najlżejszym i nie najwolniejszym sprzętem.
Zdziwiłem się też, że tył zużywa się dosyć powoli, a Bandzior opiernicza opony szybciej niż Reksio kości.
W NTV nie kombinowałem i mając znośną BT 45 na tyle zakupiłem i założyłem nówkę BT 45 na przód.
Nieeeee, za same opony z przesyłką 770 (326 + 444). Zmiana i wyważenie to 60 zł (30 od koła).
)
Cena za opony dość znośna, sam kupowałem w dość podobnej (342 i 413 zł) za opony z DOT 2017 tył i końcówka 2016 przód. Natomiast tak taniej wymiany opon to zazdroszczę
U mnie po znajomości poszło 90 zł, a inne punkty to poniżej 120 zł nawet rozmawiać nie chciały... oczywiście mówię o cenie ze zdjęciem kół z motocykla, zdjęciem opony, założeniem nowej, wyważeniem i założeniem kół do moto.
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum