Wysłany: Sob Maj 20, 2017 11:18 Witam forumowiczów :)
Mam na imię Krzysztof, mieszkam na Podlasiu w miejscowości Lipszczany. 14.05.2017 stałem się posiadaczem hondy NTV Revere z 92 roku . Jak na razie przejechałem 500km i jestem bardzo zadowolony z motocykla zdążyłem już zmienić linkę sprzęgła, prędkościomierza, olej oraz filtr paliwa Sprzęt ma przejechane 80tys. km wiec przebieg może jest oryginalny chociaż przy tym roczniku podlega to dyskusji. Do wymiany został uszczelniacz w lagu. Jest to mój pierwszy motocykl i mam nadzieję że długo mi posłuży
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Cześć reverka to moje 3 moto i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Choć po przymierzeniu się do 700 rzempiego mam ochotę na więcej... Cóż taka ludzka natura
Witaj podlasianin.
Mało nas z podlasia, ale może ciut przybędzie? .....
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Cześć, witamy w gronie NTV, "moje strony tak na oko " , moto ma trochę lat, ale tak jak wszyscy zgodnie piszą to trwałe modele i jeszcze nim pojeździsz. LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum