adamdive hahah to te ciule, u ktorych kupilam na allegro kufry do motoru, najpierw napisali, ze wysylka nastepnego dnia, a nastepnego dnia, ze sprzedali poza allegro, jak dla mnie istni frajerzy !
adamdive hahah to te ciule, u ktorych kupilam na allegro kufry do motoru, najpierw napisali, ze wysylka nastepnego dnia, a nastepnego dnia, ze sprzedali poza allegro, jak dla mnie istni frajerzy !
Pewnie też chciałaś poza allegro kupić. Oj Duda się za takich weźmie, oj weźmie
Pomóg³: 4 razy Wiek: 49 Do³±czy³: 08 Lut 2017 Posty: 536 Sk±d: powiat poznañski
Wys³any: Wto Kwi 18, 2017 19:53
On nie jeździ do Anglii po sprzęty. Albo przywiózł Anglika z Niemiec, albo ktoś mu zostawił w rozliczeniu. Jak kto zainteresowany to dzwonić tam
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Miałem w głębi serca ochotę na powrót do korzeni i chciałem tego Hawka obejrzeć, ale wybór padł w końcu na coś innego. Na zdjęciach wygląda świetnie
Pomóg³: 23 razy Wiek: 48 Do³±czy³: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Sk±d: Warszawa
Wys³any: Sro Kwi 19, 2017 10:42
Tego Brosa widziałem na bazarze w Warszawie. Dobra baza do dopieszczenia. Cena też bliższa polskich realiów. Hawk ma licznik w milach, bo był na rynek amerykański. Bros ma fajniejszy czterotłoczkowy hamulec i licznik w km.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum