Wysłany: Sob Mar 25, 2017 08:39 Zabierak - lub caĹy dyfer NT700V
Witam KoleĹźanki i KolegĂłw
Mam problem z wyjÄ cym dyfrem. Mechanik obejrzaĹ i zawyrokowaĹ, Ĺźe koĹczy siÄ zabierak. MoĹźliwe, Ĺźe i reszta teĹź koĹczy Ĺźywot, w zwiÄ zku z tym poszukujÄ czÄĹci, a najlepiej caĹego kompletu dyferencjaĹu. MoĹźe ktoĹ z Was ma na zbyciu, bÄ dĹş moĹźe wie o kimĹ, kto ma takie cudo w dobrym stanie na sprzedaĹź. BÄdÄ wdziÄczny za kaĹźdÄ pomoc.
Pozdrawiam.
_________________ Traktuj na drodze wszystkich jak potencjalnych morderców. Wtedy przeżyjesz.
Mechanik obejrzaĹ i zawyrokowaĹ, Ĺźe koĹczy siÄ zabierak
Faktycznie czÄĹÄ niezbyt popularna http://allegro.pl/honda-n...6419476107.html
Kompletny dyfer w serwicie Hondy kosztuje prawie 8000zĹ , a same "zÄbatki" 2600
Trzeba wiÄc ĹledziÄ portale aukcyjne...i czekaÄ.
[ Dodano: Sob Mar 25, 2017 10:53 ]
Warto teĹź sprawdziÄ podobne modele.
MoĹźe majÄ te same podzespoĹy?
Ten wyglÄ da bardzo podobnie?
http://allegro.pl/honda-s...6242475372.html
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
DziÄki Kolego.
SkontaktowaĹem siÄ z tym goĹciem z Allegro. Nie majÄ tego czego szukam. Ale sprawdzÄ czy znajdzie siÄ z innego ĹşrĂłdĹa trochÄ czÄĹci.
W kaĹźdym bÄ dĹş razie, ja szukam dalej. MoĹźe siÄ odezwÄ jeszcze i kupiÄ u nich co trzeba.
Pozdrawiam.
_________________ Traktuj na drodze wszystkich jak potencjalnych morderców. Wtedy przeżyjesz.
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Mar 28, 2017 21:01
Szukaj na Allegro czy w OLX caĹego wahacza. Ja przeglÄ dajÄ c dawno temu trafiaĹem na nie. To i Ty trafisz. Ryzyko maĹe, Ĺźe kupisz zĹy bo ten zespóŠbardzo rzadko siÄ zuĹźywa. Znane mi przypadki to jazda na "sucho" i zĹy montaĹź jak ktokolwiek rozbieraĹ.
P.S. Jestem mechanikiem ale nie wiem co to "zabierak" u Twego mechanika.
[ Dodano: Wto Mar 28, 2017 21:19 ]
Przepraszam ! Nie wahacza ale kardana !!!!!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Tamronick, No wĹaĹnie zaleĹźy co masz na myĹli.... Ja sam teĹź miaĹem problemy w swojej 700 tce z przeniesieniem napÄdu i zÄbatkami zabieraka. KupiĹem caĹy wahacz od 650 tki i potrzebne mi czÄĹci pasowaĹy. Lata juĹź kilka kkm. Ale trzeba wiedzieÄ czego potrzebujemy bo nie wszystko pasuje. OkreĹl siÄ konkretnie co siÄ wysypaĹo, zrĂłb zdjÄcia. Jak coĹ pisz na pw.
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Hehe, no wĹaĹnie w piÄ tek do mnie dotarĹo to co kolega powyĹźej wrzuciĹ Mechanik orzekĹ, Ĺźe czÄĹci wzorowe kupiĹem i pewnie w ĹrodÄ bÄdziemy to kleiÄ z moim diabeĹkiem. TeĹź mi wpadĹa w oko ta aukcja, kiedy jÄ znalazĹem, bo wyglÄ daĹo do dobrze i cena teĹź przypadĹa do gustu. Co prawda sprzedawca nie pomĂłgĹ za bardzo, bo nie byĹ w stanie powiedzieÄ mi niczego na temat stanu sprzedawanego podzespoĹu, ale teraz juĹź widzÄ, Ĺźe stan duĹźo lepszy niĹź u mnie, wiÄc bÄdzie przeszczep.
LwG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum