Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 01:04
KaĹka ma juĹź swoje 3 strony w powitalni Chyba jeszcze nikt nie miaĹ tylu wpisĂłw WyglÄ da na to, Ĺźe rzeczywiĹcie jesteĹ przebojem i caĹy czas podnosisz poprzeczkÄ Jeszcze tylko sprzÄta kup i Ĺmigaj na zlot
kaśka [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 01:24
witam witam,wszystkich ktĂłrych nie przywitaĹam no cóş, nie wiem czy dobrze myĹlÄ,ale czy nie jestem jedynÄ dziewczynÄ na forum? a nawet jeĹli nie,to jedynÄ aktywnie siÄ udzielajÄ cÄ ,,, a poza tym,nie wirtualnÄ , bo co niektĂłrzy mieli realny dowĂłd mego istnienia <moja>
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 01:24
Wiesz Kamil jakÄ debeĹciarÄ jest KaĹka wiÄc siÄ specjalnie nie PowinieneĹ dziwiÄ?
WyprzedziĹaĹ mnie w odpowiedzi. To jest dowĂłd na to, Ĺźe kontakty osobiste czyniÄ cuda. Nikt nie pozdrawia KogoĹ tam tylko Ciebie konkretnie bo Ciebie widzieli, rozmawiali. a to, Ĺźe JesteĹ dziewczynÄ tylko dodaje smaczku bo JesteĹ na pewno jedynÄ aktywnÄ przedstawicielkÄ pĹci piÄknej
Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1336 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 02:14
kurde a ja miaĹem takiego moralniaka Ĺźe darliĹmy siÄ z Toplesem do biaĹego rana a tu wychodzi Ĺźe wyszĹa z tego atrakcja zlotowa:)
Tak dla uĹciĹlenia dodam tylko Ĺźe Daro sam stwierdziĹ Ĺźe "ide spaÄ bo o 3 na ryby wstaje" a my tylko nie chcieliĹmy aby zaspaĹ dlatego od godziny 2:30 zaczeĹo siÄ "Darooooooooo wstawaj ....... na ryby", a Ĺźe wstaĹ o 4 to juĹź nie nasza wina
Potem byĹo oczywiĹcie " Daroooooooooo biorÄ Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä Ä a" .... ale to juĹź inna historia
Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1336 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 02:22
Killu caĹkiem nie wykluczone Ĺźe trunek serwowany przez Toplesa spowodowaĹ jakieĹ zagiÄcie czaso-przestrzeni
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 02:30
Oj czepiasz siÄ Killu szczegĂłĹĂłw co to za róşnica godzina w tÄ czy w tÄ liczyĹy siÄ intencje i chÄci oraz pamiÄÄ o Koledze
kaśka [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 02:31
ja siÄ obudziĹam ok 4, kiedy usĹyszaĹam Ĺźe ktoĹ mnie szuka, choÄ myĹlÄ ze nawoĹywania zaczÄĹy siÄ duĹźo wczeĹniej, ale nic nie sĹyszaĹam przez mĂłj kamienny sen. no ja wĹaĹnie ĹźaĹujÄ, Ĺźe nie zaĹapaĹam siÄ na ten Toplesowy przysmak, bo podobno to ambrozja ;d
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 02:39
No kurcze! Jak by chĹopaki zaczÄli woĹaÄ kilka minut przed 3, to Darek z pewnoĹci spaĹ by do rana A tok, to poĹowiĹ sobie rybki... ZrelaksowaĹ siÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum