zajÄ Ĺem kaĹźdemu mniej czasu niĹź smarowanie ĹaĹcucha
Taaaaaaa zwĹaszcza w devilce przez to jest czas na inne rzeczy. Super, Ĺźe coĹ napisaĹeĹ o sobie.
Kobrzak, liczÄ na info o tym wypadzie do Poznania. WezmÄ dodatkowy kanisterek na paliwko... W pyrlandi jeszcze mnie nie byĹo.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 20:51
MoĹźe bliĹźej Niemcowni, ale paliwo mamy w normalnych cenach. Chyba, Ĺźe chodzi o promocjÄ na Shellu - zatankuj 25 litrĂłw, kawa lub Red Bull za zĹotĂłwkÄ. Na raz 25 do baku chyba nie wejdzie (jeszcze nie tankowaĹem), wiÄc bak pod korek, a reszta do 25 w baĹkÄ. I kawa za zyka Ot, takie poznaĹskie podejĹcie...
PS. Nie bierzcie kanistrĂłw, u mnie kawa kostenfrei
_________________ You meet the nicest people on a Honda
MiĹo, spodziewaj siÄ w przyszĹoĹci tekstu: "wstaw wodÄ".
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 21:38
Nie bÄdÄ siÄ wymÄ drzaĹ, ale widzÄ tu dojrzaĹych ludzi. Jak leci kilka sprzÄtĂłw, to strzelam w ciemno, Ĺźe jakiĹ ojciec ma ze sobÄ apteczkÄ, ktĂłryĹ Janusz69 kpl kluczy, a inny Przezorny95 literek bezoĹowiu. Tego P95 daĹbym na koniec stawki. Ale idÄ c tym tokiem nikt nie zabierze paliwa na poklad, by nie jechaÄ na koĹcu.
No, ale potem jest co wspominaÄ
Pomógł: 20 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 773 Skąd: Warszawa / Siedlce
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 22:12
rzempi napisał/a:
Nie o ceny paliwa chodzi. Na ostatnim wspĂłlnym wypadzie na Podlasie z Kobrzakiem i adamdiv zbrakĹo mi paliwa , chociaĹź tankowaliĹmy razem... Nie jest to powĂłd do dumy, ale staĹo siÄ...
W wakacje przejeĹźdĹźaĹem przez Tykocin w drodze nad Serwy, Paniewo i przy filmiku zatÄskniĹem. Niechby juĹź znowu byĹo ciepĹo . DziĹ to nawet by siÄ daĹo jeĹşdziÄ, co niektĂłre przebiĹniegi ruszyĹy na drogi.
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sob Lut 25, 2017 00:17
Radziu77 napisał/a:
DziÄki za powitanie wszystkim co powyĹźej. Mieszkam w Biedrusku, 7, moĹźe 10 km na PĂłĹnoc od Poznania. MiejscowoĹÄ sĹynie z poligonu Wojsk Pancernych. U nas LwG to chyba Lufy w GĂłrÄ, bo widujÄ i Rosomaki i Humwee Witajcie koledzy!
PS. Oldmotory - do Wolsztyna to moĹźe byÄ niezĹa przejaĹźdĹźka. Tam to dopiera kraina DziadkĂłw. (Dla niewtajemniczonych - skansen parowozĂłw, czyli ciuchcie na szynach)
Witaj! Jam senioralny jak widzisz i mam "dziadkowoza", ktĂłry jak dotychczas nie zawodzi mimo prawie "zerowej" obsĹugi.
Co do Twojego Biedruska to za moich mĹodych czasĂłw czyli poligonowych ten poligon byĹ sĹawny z malowanych dachĂłw /dachĂłwka/ i trawy na trawnikach przed generalskÄ inspekcjÄ .
LWG.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Wysłany: Sob Lut 25, 2017 23:46
Izywec, ĹźyczÄ sobie, abym za 36 lat nadal pisaĹ tu posty. ZaimponowaĹeĹ mi.
Pewnie i Hayabuske byĹ okieĹznaĹ. Kobrzak ma 26 i teĹź kĹusuje na Devi.
Gdy siÄ mijamy za szybkÄ kasku i z LewÄ w GĂłrze, wszyscy jesteĹmy tacy sami.
To mi sie w ludziach podoba, Ĺźe kaĹźdy jest inny, a siÄ potrafiÄ dogadaÄ.
Devila jest Ĺwietnym motocyklem i bÄdÄ to zawsze i wszÄdzie powtarzaĹ bo zasĹuguje na takie opinie.
Mi nie zaleĹźy na zapierdzielaniu, mega przyspieszeniach itd. Za to bardzo mi zaleĹźy na uniwersalnoĹci motocykla. Deauville to motocykl, ktĂłrym pojedziesz po mieĹcie, przejedziesz EuropÄ, powinklujesz i wiesz, Ĺźe mozesz na niego liczyÄ.
Mam 2 moto w garaĹźu i tylko deauvile gĹaszcze jak wchodze. Tygrys to Ĺwietne moto, ale to juĹź nie to samo Plus jak doĹoĹźÄ do niego kufry to muszÄ jechaÄ za puszkami. W devi nawet z szerokimi kuframi w korku Ĺmiga siÄ aĹź miĹo. No i ta ochrona od wiatru. Bajka. Z deflektorem przy 140 km/h cisza. Ile razy odbieraĹem interkomem telefon i nie wiedzieli, Ĺźe jadÄ autostradÄ .
A to forum jest wyjÄ tkowÄ Najlepsze, na jakim kiedykolwiek byĹem. Wpadnij na zlot, ludzie sÄ niesamowici
Wysłany: Nie Lut 26, 2017 01:22
WidziaĹem wasze foty z WANDOZLOTU. Wanda i banda CzytaĹem wczeĹniej Wasze "ustawki". Jak siÄ dobrze uĹoĹźy to za rok bÄdÄ miaĹ LIVE. Z maĹĹźonkÄ oczywiĹcie (Plecaczek78). PĂłki co spinaÄ poĹlady, bo sezon tuĹź, a Starosta PoznaĹski jeszcze nie zna mojej Devi (musieÄ zarejestrowaÄ) Hestia OCzekuje na haracz, itp. Plus maĹy jest taki, Ĺźe 2 kpl ubiory i garnuszki w szafie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum