Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Wto Lut 21, 2017 22:45 CzoĹem Devianci
CzeĹÄ,
Jako Ĺźe wszyscy mcykliĹci to jedna rodzina, nie piszÄ DzieĹ Dobry, choÄ sam mam 40 lat i z przykroĹciÄ stwierdzam, Ĺźe nowo poznane osoby czÄĹciej mĂłwiÄ mi DzieĹ Dobry niĹź CzeĹÄ. Ale do rzeczy, bo sezon siÄ zbliĹźa i nie czas na czytanki... KupujÄ 650 Devi z 2003 roku, niebieska jak na obrazku. Po pierwszych 7 km w temp -7 jestem bardzo zadowolony z wyboru. W finale odpadĹa Suzi VS Storm 650. Pierwotnie miala byÄ CBF600S, ale kolega co sprowadza sprzÄty sprzedaĹ jÄ za takÄ cenÄ, jakiej ja bym nie zapĹaciĹ. Ten wĹaĹnie sprzedawca odradzaĹ mi NTV650, twierdzÄ c, Ĺźe to DZIADKOWĂłZ. Ok, niech mu bÄdzie - kilka siwych wĹosĂłw mam (acz dziadkiem nie jestem). Drogie Panie i Panowie - witam Was, poczytaĹem trochÄ na tym forum i zrobiliĹcie na mnie bardzo pozytywne wraĹźenie. Fajoska ekipa siÄ zapowiada. Dobra, zajÄ Ĺem kaĹźdemu mniej czasu niĹź smarowanie ĹaĹcucha, wiÄc i tak jesteĹcie do przodu Jeszcze raz DzieĹ Dobry, tzn. CzeĹÄ
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Witam Szanownego Pana "ziomala"
Z ktĂłrego rejonu Pyrlandii jesteĹ? Centralnie poznaĹski ? Czy jakĹ mniejsza mieĹcinka?
MoĹźe latoĹ uda siÄ porajzowaÄ
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Dziadkowozami siÄ nie przejmuj, sam siÄ nasĹuchaĹem. I wiesz co? Najbardziej ze mnie "Ĺmiali" siÄ wtedy, gdy ja wrĂłciĹem z Rumunii na dziadkowozie na koĹach, a inni na swoich zajebistych lytrach prawie na lawecie
Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 08 Lut 2017 Posty: 536 Skąd: powiat poznański
Wysłany: Sro Lut 22, 2017 07:27
DziÄki za powitanie wszystkim co powyĹźej. Mieszkam w Biedrusku, 7, moĹźe 10 km na PĂłĹnoc od Poznania. MiejscowoĹÄ sĹynie z poligonu Wojsk Pancernych. U nas LwG to chyba Lufy w GĂłrÄ, bo widujÄ i Rosomaki i Humwee Witajcie koledzy!
PS. Oldmotory - do Wolsztyna to moĹźe byÄ niezĹa przejaĹźdĹźka. Tam to dopiera kraina DziadkĂłw. (Dla niewtajemniczonych - skansen parowozĂłw, czyli ciuchcie na szynach)
_________________ You meet the nicest people on a Honda
Radziu77, planuje w tym roku wycieczkÄ do Poznania i okolic, chÄtnie bym z kimĹ kto zna tamte tereny pojeĹşdziĹ, coby mi pokazaĹ jakieĹ fajne rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum