_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Siemka !
O jakiej wersji myĹlisz? 650 czy 700?
Jak byĹ nie wybraĹ "bÄdziesz Pan zadowolony", tak naprawdÄ ja teĹź zaczÄ Ĺem od 700 i jest super, tÄskno mi do jazdy DziĹ juĹź wiem, Ĺźe wszystkie moje moto w przyszĹoĹci bÄdÄ na kardanie i na wtrysku. PrzyzwyczaiĹem siÄ do tego luksusu. Odpalasz, jedziesz, rzadko tankujesz, bajka
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Witaj - pozdrawiam. Zanim kupisz przejedĹş siÄ kilkoma motcyklami. Nie spiesz siÄ, zobacz co moto robi w zakrÄcie, samo skrÄca czy wymaga mocnego akcentu. No i zwrĂłÄ uwagÄ na masÄ a wĹaĹciwie jej rozĹoĹźenie, czy przeszkadza ci w manewrach. LĹźejsze moto na poczÄ tek to Ĺatwiejsze i bezpieczniejsze rozwiÄ zanie. A jeĹźeli wybierzesz sercem a nie rozumem – tak jak myĹlÄ wiÄkszoĹÄ z nas, to nie oszczÄdzaj i zabierz siÄ ze swoim sprzÄtem na fachowe szkolenie z jazdÄ po torze. Wiem co mĂłwiÄ, trzymam kciuki!
Witaj.Deauville 650 to teĹź moje pierwsze moto i teĹź jestem ĹwieĹźo po zrobieniu prawka.Co do szkolenia to chciaĹem zapytaÄ Maciek1 czy takie sÄ w BiĹgoraju?Pozdrawiam.
witam mam na imiÄ sĹawek jestem z okolic Wolsztyna pragnÄ wszystkich pozdrowic oraz czujÄ siÄ zaszczycony obecnoĹciÄ na forum ,mam 48 lat i jestem wĹascicielem devilki 650 z 2004-go poniewaĹź na forum noĹźna dowiedzieÄ siÄ duĹźo na temat napraw itp.mam nadziejÄ Ĺźe i ja czasem bÄde mĂłgĹ w czymĹ pomĂłc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum