Mam na imiÄ Marcin.Jestem z Sandomierza.Mam 44 lata. PowaĹźniejszÄ przygodÄ z moto zaczÄ Ĺem rok temu.Lepiej późno niĹź wcale.WczeĹniej skuterki,Simson itp.Jestem po sezonie z HondÄ Deauville 650 z 2003r.Pozdrawiam i do zobaczenia.LwG
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
pozdrawiam...
co do wieku to bez znaczenia kiedy...najwazniejsze, Ĺźe krÄcace siÄ koĹa w motku krÄcÄ ...
i nas nakrÄcajÄ !!!ja zaczaĹem majÄ c 58 lat...
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Sty 21, 2017 19:20
Witaj na forum. Nie chwalÄ c siÄ, jestem starszy od Ciebie i teĹź na "staroĹÄ" pociÄ gnÄĹo mnie znĂłw do motocykli.
W pewnym wieku facet musi mieÄ jakÄ Ĺ "odskoczniÄ". MyĹlaĹem o kochance ale to droĹźsze w utrzymaniu niĹź motocykl i bardziej niebezpieczne, a poza tym .....................Ĺźona siÄ nie zgodziĹa
pozdrawiam
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Witajcie.Jeszcze chciaĹem dodaÄ Ĺźe majÄ c wiÄkszoĹÄ kategorii na prawo jazdy to na moto zrobiĹem na wiosnÄ tamtego roku.Testy poszĹy za pierwszym,a jazda za drugim podejĹciem.Co do kochanki to Ĺźona teĹź siÄ nie zgodziĹa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum