WybĂłr metody, jakÄ bÄdziemy stosowaÄ podczas zabiegu olejowania wĹosĂłw zaleĹźy tylko od nas i od naszej wygody. Na pewno jest to bardzo skuteczny zabieg, o czym moĹźemy przeczytaÄ na stronie http://olejowaniewlosow.org/. Stosowanie odpowiednio dobranych do naszych wĹosĂłw olejkĂłw sprawi, iĹź wĹosy stanÄ siÄ lĹniÄ ce, zdrowe i przestanÄ wypadaÄ. Regularne powtarzanie zabiegu doskonale odĹźywi nasze wĹosy.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Czw Gru 22, 2016 20:37
Co to kuĹşwa jest w poprzednim poĹcie
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
MoĹźe przy wymiance oleja na wiosnÄ zaolejuje... e za trudne sĹowo nie mam pojÄcia. A jak kto Ĺysy to moĹźe od tego odrosnÄ . A tak powaĹźnie to moĹźe kolega fryzjer i fora pomyliĹ przy wstawianiu.
KtoĹ pomyliĹ fora i nawet nie odwiedziĹ POWITALNI
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
ChciaĹ sprzedaÄ nam dobry patent, wszak w sezonie zimowym wiÄkszoĹÄ z nas staje przed wyborem wĹaĹciwego oleju.
Czemu by zatem nie wybraÄ czegoĹ uniwersalnego do Devilki i do glacy, chyba, Ĺźe w czuprynÄ wcieraÄ ten przepracowany.
Nie wiem co myĹleÄ.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Gru 27, 2016 10:45
....ale niektĂłrzy majÄ juĹź wiÄkszÄ czuprynÄ na plecach i w nosie niĹź na gĹowie
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum