Witam mam na imie Tomasz jestem z Dabrowy GĂłrniczej.Od dwĂłch tygodni jestem posiadaczem Hondy Deauville z 1998 r.Motocykl kupiĹem od "poĹrednika"ktĂłry to sprowadziĹ go z Belgii od pierwszego wĹaĹciciela. Jak wiÄkszoĹÄ motocykli z tego rocznika ma znikomy przebieg 52 000 km .Na chwilÄ obecna motor stoi w garaĹźu rozebrany z wszystkich plastikĂłw i czeka na gruntowny przeglad ,regulacje i wymianÄ pĹynĂłw ustrojowych,tak by wiosnÄ 2017 byĹ gotowy do sezonu.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie .LWG
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
CzeĹÄ szwagier na razie podglÄ dam jÄ ze wszystkich stron, jak nastolatek swojÄ pierwszÄ dziewczynÄ, ale widzÄ, Ĺźe ty juĹź swojÄ rozebraĹeĹ z okrycia
_________________ Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią ciebie.
Siemka !
Rodzinne klimaty widaÄ w postach. Super! PrzyznawaÄ siÄ ktĂłry na mĂłwiĹ drugiego na NTV?
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
CzeĹÄ szwagier na razie podglÄ dam jÄ ze wszystkich stron, jak nastolatek swojÄ pierwszÄ dziewczynÄ, ale widzÄ, Ĺźe ty juĹź swojÄ rozebraĹeĹ z okrycia
My jesteĹmy szwagry ale takie przyszywane😊 To znaczy ostatnio w tym samym czasie "poĹlubiliĹmy" siostry Deauville z domu Honda.A tak naprawde znamy siÄ z innego forum motocyklowego,byliĹmy razem na kilku zlotach i mieszkamy od siebie jakieĹ 75 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum