Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Konrad z okolicy MiĹska Mazowieckiego. Posiadam HondÄ NT 650 V Deauville od 3 lat. Marzy mi siÄ NT 700 V, ale niestety sÄ inne priorytety. Teraz musi mi starczyÄ poj 650 cm3.
Siemka !
MiĹej lektury forum, jakby coĹ to "kolega na zlocie" to sem byĹ ja
ZachÄcam do zmiany opisu "SkÄ d" na nazwÄ miejscowoĹci, niekoniecznie tam gdzie mieszkasz, tylko tak dla orientacji.
Fajnie wyglÄ daĹa szyba na twojej devi, jeszcze takiej nie widziaĹem.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
A, takie typowe miasteczko sypialnia. Jednak z jednym z najfajniejszych sklepĂłw motocyklowych http://motopasja.pl/
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum