Wysłany: Sro Sie 10, 2016 21:21 kufer na 2 garnki / gumki do boczków
witam. chcę kupić do swojej reverki kufer, który spokojnie zmieści 2 kaski. może komuś zbywa lub wymienia na inny. mam mocowanie i kufer givi chyba 360, ale jest płaski i nawet moja jedna "szczęka" się w nim nie mieści. chętnie podjadę osobiście -wawa i okolice. dzięki z góry
druga sprawa to wspomniane okrągłe gumki do boczków. to te, w które wciska się boczne osłony. u mnie ich nie ma, więc boczki się nieco ruszają. jakiś czas temu jeden chciał zwiać podczas jazdy! podobno można od czegoś dosztukować.
PS. w prawym boczku nie mam tylnego mocowania, więc jak komuś została taka osłona to może bym ją łyknał.
prawy boczek zapragnął odlotu na trasie siekierkowskiej, ale mu nie pozwoliłem w ostatniej chwili
PS. cały czas mam w pamięci Twoje uwagi ze szkolenia z jastrzębia i się przydają. jeszcze raz dzięki!
[ Dodano: Pią Sie 19, 2016 15:55 ]
radzieckii napisał/a:
Zerknę w wolnej chwili na te gumki. Może mi zostały po przeróbce NTV. Prawy boczek to święty graal 😉 Mam lewy cerwuny jakby co.
Patrzyłeś może w swojej skarbnicy czy czegoś nie masz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum