Wysłany: Pon Cze 22, 2009 23:15 Cześć z Ząbek k. W-wy
Witam wszystkich.
Nie jeździłem na motorze od chwili zrobienia prawa jazdy na WSK to jest 26 lat temu. Wtedy tylko trzeba było ruszyć z miejsca i sie pokrecić w kółko. Teraz od dwóch miesięcy jestem właścicielem 11 letniej Devilki. Moto ze Szwajcarii "w idealnym stanie" tylko 38.000 km. Od kilku dni zaczynam coś w nim grzebać i szukać rozwiązania problemów zwiazanych chyba z rozruchem. Mam nadzieje że przy pomocy kolegów problemy jakoś rozwiąże.
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 23:25
Cześć. To tak jak teraz jeździsz - tez trzeba ruszyć z miejsca i kręcisz się w kółko tylko kółka robisz coraz większe 50 km 100 km 200km i powrót do domu. Owocnej lektury i rozwiązywania problemów. Witam
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 17:01
Witam cię wśród nas. To prawie tak jak ja. Wsiadłem na moto w ubiegłym roku a poprzednio w 87 jak mieszkałem w Ząbkach (na Torfowej) .
Jeżeli Uporasz się z moto to zapraszam na spotkanie Masz bliziutko zresztą z W-wy też będą Koledzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum