BÄdzie to styl coĹ z szczura,streeta i czystego motocykla.To co lubiÄ najbardziej, robiego pod swĂłj styl.Pewnie wielu z Was nie spodoba siÄ, ale uwaĹźam ,Ĺźe kazdy jeĹşdzi tym co lubi.
Fotki wstawie w przyszĹym tygodniu z postÄpu prac.Jedynie co mogÄ powiedzieÄ to kupiĹem jÄ zdekompletowanÄ bez zawieszenia, chĹodnicy osprzÄtu i caĹego tyĹu.ale mi to pasuje, poniewaĹź mam peĹno gratĂłw z innych hond i poskĹadaĹem to w jedno np. Przednie zawieszenia z koĹem jest od VF 500, chlodnica takĹźe. gĂłrna pĂłĹka bÄdzie od CB500 kierownica od enduro. tyĹ to caĹkiem coĹ innego jednoosobowa.pĹug pod silnikiem itp
robie go gĹĂłwnie z gratĂłw innych hond ktĂłre mam na strychu.
KaĹźdy ma swĂłj gust i niektĂłrym moĹźe siÄ on nie podobaÄ.Z pewnoĹciÄ nie bÄdzie tam jakiĹ niedorĂłbek czego nie znoszÄ.
Nie mam pomysĹu na (miĹo jakby ktoĹ poradziĹ):
-wydech (z pewnoĹciÄ nie bÄdzie tĹumika)
-zegary -zastanawiam siÄ na umieszczeniu ich na a raczej wewnÄ trz zbiornika paliwa , bo w tradycyjnym miejscu raczej nie bÄdÄ pasowaĹy poniewaĹź reflektor bÄdzie zbyt blisko lag i wedĹug mnie Ĺmiesznie by wygĹadaĹy odstajÄ ce zagary od lepmy(nie chcÄ licznika tylko obrotomierz, wskaĹźnik temp z kontrolkami)
niestety fotki nie mogÄ wstawiÄ bo mam za maĹy staĹź w forum
Pomógł: 15 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 810 Skąd: opole
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 17:21
UtwĂłrz nowy temat w galerii i tam sprĂłbuj wstawiÄ, jeĹźeli nie da rady, wyĹlij mi te linki na PM, a ja je edytujÄ twĂłj post tak Ĺźe bÄdÄ dziaĹaÄ zdjÄcia.
Tomek
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Cze 21, 2009 18:46
Witam KolegÄ. Powodzenia i cierpliwoĹci przy pracy nad moto.
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 16:41
Witam! Klimat Rat-Bike 'Ăłw bardzo mi siÄ podoba WidziaĹem juĹź kilka NTV osadzonych w tym klimacie i muszÄ przyznaÄ, Ĺźe robi wraĹźenie Na Twoim miejscu wydech pozostawiĹbym seryjny... Tyle, Ĺźe kompletnie wybebeszony i poprowadzony lewÄ stronÄ , Albo poprowadziÄ go pod zadupkiem i zostawiÄ same rury bez puszki! Crossowa kierownica w NTV wyglÄ da gitesko BĹotnik "tradycyjnie" z zÄ bkowanej opony i lampy pod postaciÄ samych soczewek z mercedesa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum