Cześć !
mam na imię Edi
jeżdżę moim kochanym Dragiem 650, ale wzięło mnie na turystyka i padło na Deauvilla
Mam nadzieje że koleżanki i koledzy z forum pomogą mi wybrać fajne moto
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Bardzo mi się 700ka podoba, ale zasoby nie są zbyt duże (chyba że się "zakocham", to wyboru nie bedzie - najwyżej opchnę nerkę ).
Zastanawiam sie czy dam sobie wogóle radę, bo przy 162 cm to dla mnie będzie i tak wyzwanie ... chyba że podpowiecie co i gdzie bezpiecznie obniżyć o ile się da coś wykombinować oprócz kanapy- bo to bezwzględnie musze zrobić.
A może jest na forum jakaś niewysoka kolezanka, która na codzień jeździ na Devi ?
Chętnie posłucham co podpowie w temacie użytkowania
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Cześć!
Czyli w grę wchodzi zapewne akcesoryjna obniżona kanapa.
Musisz się wcześniej przymierzyć do Devilki, bo może się okazać, że jednak będzie trochę za wysoka. Moja Żona (170cm) z racji, że jest szczupła (kanapa jest dość szeroka) do ziemi dotyka nogami "na styk". W przypadku jakiś górek lub kolein jest problematycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum