Wysłany: Wto Cze 16, 2009 11:25 Prośba o pomoc przed zakupem Deauvillki
Zamierzam kupić w najbliższym czasie Devilkę. Znalazłem kilka ofert, kóre mnie zainteresowały. Może ktoś zna te motory ewentualnie może podejść (podjechać) zobaczyć i ocenić czy warto...
Widze że ceny spadły w porównaniu z tym gdy ja kupowałem. Moto możesz podjechać oglądnąć. Ta druga jest fajna ale cena spora i do tego do opłat.
Jeśli Ci takie otarcia nie przeszkadzają to ta ze Zduńskiej jest godna uwagi.
Nie jeździłem z nowym systemem hamulcowym, ale w modelach sprzed 2002 heble sa brzytwy !!!
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 00:04
Cypis w temacie Zmień na prośba do Kolegów z Siedlec Kwidzyna itd. Nie Wszyscy dokładnie czytają wszystkie posty a tak od razu widać Kogo ma dotyczyć.
Na zdjęciach to cała trójka prezentuję się przyzwoicie, ale po dokładniejszym obejrzeniu to może to wyglądać mniej ciekawie.
Pozdrwiam
Cambell77 [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 01:39
Jeśli chcesz sprawdzoną devilkę, to w Częstochowie mój znajomy mam devilkę z 2003 roku przejechane 21 tyś km, jeździł nią starszy pan. Jest w bardzo fajnym stanie. I wiadomo mi że położona była podczas parkowania, nie widać żadnej rysy. Życzy sobie za nią 14 tyś coś. Ale uważam że warto dać tyle, bo jest w fajnym stanie. jak coś to służę pomocą na priv.
Cypis [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 18:23
DO ZAMKNIęCIA!!!
Od wczoraj jestem w posiadaniu pięknej Devilki `03. Zdjęcia wrzucę jak tylko wykonam
Dzięki za pomoc
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 19:14
Moje gratulacje
Pozdrawiam i zapraszam na spotkanie w Przasnyszu, teraz już Masz czym przyjechać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum