Wysłany: Pon Maj 09, 2016 10:52 Kraków pozdrawia
Witam, mam na imię Marcin, jestem z Krakowa,
Swoją przygodę z motorami rozpocząłem rok temu od 125ccm pierwszy moto to Suzuki Marauder, - 2 miesiące a potem Honda Shadow 125ccm
Aktualnie jestem przed egzaminem na katA, i szukam dorosłego motorku dla siebie.
Natrafiłem całkiem przypadkiem na Honde NTV 700 i sie zauroczyłem.
Są tu posiadacze NTV z Krakowa i okolic ? jest jakiś klub spotkania wspólne wypady etc ?
Aktualnie przegrzebuje oferty sprzedaży Hond ntv 700. Jakby ktoś coś w temacie to proszę o info
pozdrawiam
Lewa w górę !
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
Natrafiłem całkiem przypadkiem na Honde NTV 700 i sie zauroczyłem.
Ze mną było podobnie. Szybka selekcja: do 70 KM, kardan i v-ka. Za dużo nie ma do wyboru, ale trafiłem w dziesiątkę.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Maj 10, 2016 11:49
Powitać
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Udało się ! w sobotę kupiłem białą NTV 700 z 2007 roku
Gratuluję, szkoda że nie zajechałeś na Łoje do Fijałkowa, mógłbyś się wielu rzeczy dowiedzieć o serwisach i innych.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum