Wysłany: Sob Maj 07, 2016 15:41 Przed zakupem - prośba.
Witam,
Przymierzam się do zmiany jednośladu.
Obecnie jest to "kibelek" Piaggio X8 (125).
Wybór padł na Deauvill'kę (na FJR za wcześnie).
Mam prośbę do Forumowiczów z Warszawy.
Czy podczas jakiegoś spota, ktoś byłby na tyle zajedwabisty i poopowiadał na co zwracać uwagę podczas zakupu i ewentualnie pozwolił przymierzyć tyłek do swojej maszyny. Oczywiście nie chcę jeździć, a sprawdzić tylko pozycję za kierownicą i czy w miarę stabilnie sięgam protezami do gleby (175 cm) ??
Z góry dziękuję za pomoc.
LwG
(nie bardzo wiedziałem gdzie zamieścić post, ale myślę, że do "ogólnych" się nadaje)
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1781 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Maj 07, 2016 15:58
Chłopaków z Wawy na forum jest sporo. Niejeden Ci się będzie chciał pochwalić swoją ślicznotką.....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witaj! Co prawda dzieli mnie od W-wy ok. 15 km. ale jak chcesz to możemy się umówić man deauvillkę mam i ntvkę możesz się przymierzyć do jednej i drugiej Jak coś to dzwoń ( 883-801-883 )
A jeśli byłbyś zainteresowany... NT 700V sprawdzona i pewna a przy tym doposażona, mogę sprzedać swoja z 2006 roku, złota, bardzo ładnie utrzymana, przebieg przed 50 000. jestem jej drugim właścicielem w kraju, kupiona od motocyklisty, w moich rękach 3 sezon. ręczę za nią. jeśli będziesz zainteresowany pisz na priv, wyślę zdjęcia. o cenie nie piszę, jeśli będziesz konkretny na pewno się dogadamy. nie muszę sprzedawać, jednak mam na oku yamaszkę FJR
_________________ Lepiej być 10 minut za późno niż 25 lat za wcześnie.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum